Home

Home

OPBOUW TRIBUNE GAAT GESTAAG VERDER

Gisteren, 1 augustus 19:00  De herbouw van de tribune gaat gestaag verder. Nadat het beton was gestort en de stalen constructie was geplaatst moesten nu de betonplaten erin. Door onze sponsor Van der Lee werden de betonplaten opgehaald bij de gemeentewerf en overgebracht naar ons sportcomplex. meer »

111x gelezen

Verslag trainerscursus

29 juli 18:30  DSVP is een vereniging die heel veel waarde hecht aan haar vrijwilligers. Omdat we veel trainers en leiders binnen de vereniging hebben, en we de kinderen met plezier nog beter willen leren voetballen, hebben we een interne trainerscursus georganiseerd. Dat kon, omdat Steven Wingen, hoofdtrainer bij de JO13 komend seizoen, ook docent is bij de KNVB.meer »

66x gelezen

Trainingsschema '21-'22

29 juli 9:30  Er is een indeling van de trainingen samengesteld voor het aankomend seizoen. Met de huidige beschikbare informatie is dit schema opgesteld.meer »

106x gelezen

DSVP jongens voetbal visie

28 juli 18:00  Na veel overleg en met aanpassingen van deskundigen is er een visie op het jongens voetbalspel van DSVP. meer »

105x gelezen

DSVP gaat samenwerken met ADO Den Haag Vrouwen

20 juli 16:00  Donderdag 15 juli was het zover, In de kantine van DSVP werd een overeenkomst ondertekend tussen DSVP en ADO Den Haag vrouwen.meer »

486x gelezen

Jeugdtrainers JO9 en JO13 verlengen de samenwerking

19 juli 22:30  Ook de jeugdtrainers van deze DSVP jeugdteams hebben een akkoord bereikt met DSVP. Zij konden helaas niet aanwezig zijn bij het tekenmoment van 16 juni jl. vandaar dat er een ander moment werd overeengekomen voor deze tekensessie.meer »

109x gelezen

Weer 2 projecten afgerond

19 juli 9:15  Vernieuwing oude ontvangstkamer en LED verlichting sporthal. Afgelopen zaterdag is de vernieuwde oude ontvangstkamer in gebruik genomen en gelijktijdig kon de er gevierd worden dat de sporthal van LED verlichting is voorzien. Onder het genot van koffie en gebak en in aanwezigheid van de vrijwilligers die deze ‘projecten’ gerealiseerd hebben.meer »

138x gelezen

Het seizoen 2020-2021 is afgelopen

15 juli 14:30  de zomervakantie staat voor de deur. Wat was het weer een vreemd seizoen. Voor de tweede keer op rij niet afgemaakt met de kanttekening dat het seizoen 2019-2020 pas in maart werd afgebroken en het afgelopen seizoen alleen een korte start mocht beleven.meer »

220x gelezen

Opnieuw toneelvoorstelling over Positief Coachen!

15 juli 13:00  In 2017 is gestart met de campagne “Positief Coachen”. Een toneelvoorstelling met als titel “Dat schiet lekker op zo!” bracht de uitgangspunten voor het voetlicht: het stimuleren van plezier en het vergroten van zelfvertrouwen bij jeugdspelers. meer »

77x gelezen

WE MOCHTEN EINDELIJK WEER OP SUMMERCAMP!

10 juli 14:30  Na het een jaar te moeten uitstellen was het eindelijk zover, we mochten weer op Summercamp! En omdat we daar zo SUPER blij mee waren was het thema van dit jaar dan ook SUPERHELDEN.meer »

151x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!