Vrijwilligers - Voetballen in Pijnacker-Nootdorp, dat doe je hier!

Vrijwilligers

Vrijwilligers

DSVP draait voor een heel belangrijk deel op vrijwilligers. Deze vrijwilligers vervullen tal van taken, deze taken worden door vrijwilligers ingevuld omdat hun hart bij DSVP ligt en elke bezoeker en sporter wil helpen om de verwachtingen waar te maken.

Dat kan niet zonder de hulp van vele maar er is altijd de wens om meer te willen en dus meer vrijwilligers in te zetten om aan die wens tegemoet te komen.

Samen is het enige concept dat werkt, samen kunnen we de service en kwaliteit bieden die gewenst is. Zonder jouw hulp gaat het gewoon niet. We hebben ieder zijn/haar inzet nodig.

DSVP vrijwilligerswerk is leuk. Als vrijwilliger sta je in nauw contact met andere leden van de Club en draag je samen bij aan het succes, service, kwaliteit en de gezelligheid.
Dit maakt het vervullen van vrijwilligerstaken niet alleen leuk, maar ook nog eens ontzettend dankbaar. Alleen met jouw hulp kan de vereniging – opgericht én uitgebouwd door vrijwilligers – voortbestaan, groeien en verbeteren.

Of je nu achter de bar staat, gasten van andere clubs ontvangt, de toiletten schoonmaakt of een jeugdelftal begeleidt – jouw inzet is zeer waardevol en dus essentieel.

Het zijn deze vrijwilligers die samen het fundament vormen onder onze prachtige club. Door de wedstrijden te begeleiden, de trainingen te geven, commissies voor te zitten of door achter de bar te staan tijdens een van de vele activiteiten waar we samen van genieten.

Meldt je aan als vrijwilliger en help de club, de sporters, de bezoekers en jezelf.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!