Informatie - Voetballen in Pijnacker-Nootdorp, dat doe je hier!

Informatie

Informatie

DSVP biedt veel mogelijkheden voor bedrijven om sponsor te worden. Zij kunnen bijvoorbeeld teams van kleding en andere materialen voorzien, reclameborden plaatsen langs de velden, advertenties op de website plaatsen enzovoort. DSVP heeft ook een businessclub, waar bedrijven in een informele sfeer kennis met elkaar maken en wellicht zaken kunnen doen met elkaar. De Club van Honderd draagt bij aan een tal van extra sociale activiteiten binnen DSVP.

Belangstelling? Meer weten over mogelijkheden? Nadenken over kansen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie en vul het formulier hieronder in.
Contact met één van onze leden is mogelijk op onderstaande mailadresssen:

John Zeelenberg Voorzitter Sponsor@dsvp.nl
Rob Brandenburg secretaris-penningmeester Sponsor@dsvp.nl
Peter de Jong Lid namens DSVP Sponsor@dsvp.nl
Robbin van den Berg Lid Sponsor@dsvp.nl
Hans Meijer Lid Sponsor@dsvp.nl


DSVP is de Pijnackerse voetbalclub waar zaal, jeugd, senioren, vrouwen en mannen voetbal plaatsvindt.

Echter, DSVP kan niet zonder sponsors. DSVP is afhankelijk van sponsors omdat het onmogelijk is om alle faciliteiten up-to date te krijgen en te houden alleen op basis van contributie en kantine verkoop.
DSVP kan u onder andere naamsbekendheid, extra klanten, meer omzet, en dus kans op een groter marktaandeel bieden, als uw bedrijf dit zoekt.

De samenwerking zal een partnership inhouden wat inhoudt dat op maat samengewerkt kan worden naar de juiste gewenste invulling van de naamsbekendheid. De commerciele Sponsor Commissie kan in overleg bespreken hoe de samenwerking invulling gegeven kan gaan worden.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!