Club van 100 - Voetballen in Pijnacker-Nootdorp, dat doe je hier!

Club van 100

Club van 100

Cv100.jpg

De Club van Honderd is een zelfstandig onderdeel binnen de voetbalvereniging DSVP en heeft tot doel om DSVP in brede zin te steunen. De nadruk ligt hierbij op de activiteiten voor de jeugd.

Daarnaast geeft de Club van Honderd aandacht aan DSVP-leden die een flinke blessure hebben opgelopen. Ken je iemand die geblesseerd is geraakt, meld het ons!! De nieuwe competitie begint. Het is goed om te weten dat de Club van Honderd ook aandacht schenkt aan de teams die kampioen worden! Deze teams krijgen een aardigheidje van de Club van Honderd. Dus voor alle teams: doe je best!!

Wij heten Monique Boer hartelijk welkom als nieuw bestuurslid van de Club van Honderd en wensen haar veel succes toe, Monique is de opvolgster van Ingrid van der Ende, die na 9 jaren is gestopt als bestuurslid. Heb je vragen of suggesties voor de Club van Honderd? Stuur een bericht naar clubvanhonderd@dsvp.nl.

Kosten
De kosten van het lidmaatschap van de Club van Honderd bedragen jaarlijks € 50,--.  Wil je lid worden van de Club van Honderd, mail dan naar clubvanhonderd@dsvp.nl, of neem contact op met één van de hieronder genoemde bestuursleden van de Club van Honderd.

Danny Sonneveld, Arnout Alblas, Monique Boer, Ilva Huisman en Henk Jan de Haan.
Ook kun je hier dit formulier invullen en mailen zodat de Club al direct op de hoogte is van je gewenste lidmaatschap.


Cv100_1.JPG
Cv100_2.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!