Club van 100 - http://dsvp.nl/

Club van 100

Club van 100

Cv100.jpg

De Club van Honderd van DSVP is een zelfstandig onderdeel van de voetbalvereniging DSVP en is opgericht om DSVP in brede zin te steunen.

De nadruk ligt daarbij op de diverse activiteiten voor de jeugd van DSVP die niet vanuit het gewone budget kunnen worden betaald zoals bij voorbeeld het Jeugdkamp voor de jongens, het Meiden summercamp, het Sinterklaasfeest, het Kerstzaaltoernooi, het zwemfestijn in de Viergang, de Afsluitdagen etc. Ook is er aandacht van de Club van Honderd voor zieke en geblesseerde leden van de voetbalvereniging DSVP.

Daarnaast draagt de Club van Honderd bij aan de aanschaf van noodzakelijke materiële voorzieningen. Als recent voorbeeld hiervan is de aanschaf van het scorebord op het nieuwe hoofdveld. De Club van 100 bestaat inmiddels al uit veel meer dan 100 mensen, die hiermee hun bijzondere betrokkenheid bij de club laten zien. Voor  € 50,- per jaar kun je DSVP zo extra steunen.

Eenmaal per jaar legt het bestuur van de Club van Honderd verantwoording af aan haar leden en worden de inkomsten en uitgaven gepresenteerd. Een aparte kascommissie controleert de financiële cijfers. Heb je vragen of suggesties voor de Club van Honderd? Stuur een bericht naar clubvanhonderd@dsvp.nl.

Kosten
De kosten van het lidmaatschap van de Club van Honderd bedragen jaarlijks € 50,--.  Wil je lid worden van de Club van Honderd, mail dan naar clubvanhonderd@dsvp.nl, of neem contact op met één van de hieronder genoemde  bestuursleden van de Club van Honderd.

Ook kun je hier dit formulier invullen en mailen zodat de Club al direct op de hoogte is van je gewenste lidmaatschap.

Ingrid van der Ende

clubvanhonderd@dsvp.nl

Ilva Huisman

clubvanhonderd@dsvp.nl

Arnout Alblas

clubvanhonderd@dsvp.nl

Danny Sonneveld

clubvanhonderd@dsvp.nl

Henk Jan de Haan

clubvanhonderd@dsvp.nl

Cv1_11.JPG
CV1_22.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!