msv De Betrokken Spartaan JO17-1

1e klasse 5

1 november 2018 19:00

Rene de Jong

Deze wedstrijd werd vóór de geplande wedstrijd datum gespeeld omdat er teveel mannen andere verplichten haddden op de orginele datum.
Nadat Nederland uit de file was aangekomen werd de wedstrijd met een half uur vertraging alsnog gestart.

En wat een start, al na 1 minuut verdween, bij de éérste beste aanval van DSVP,  de bal in het doel van de tegenstander door een snelle aanval over links kwam de bal van Stephan voor Bas die resoluut de 1-0 maakte.
Helaas dit gevoel duurde 2 minuten, 1-1.
Een kwartier later was het Luc die slim op de juiste plek stond om de 2-1 in te schieten, weer duurde dit maar kort, 10 minuten was het alweer 2-2. Dit bleek ook de ruststand te zijn.

Bij het begin van de 2e helft werd er een overtreding gemaakt op de dreigende Nik, omdat hij helemaal verkeerd terecht kwam op zijn stuitje, kon hij niet meer pijnvrij bewegen en zelfs niet meer verder. Nik vetrok naar de fysio en uiteindelijk het ziekenhuis.(gelukkig is er geen blijvende schade opgelopen bij Nik).

In de tussentijd was Wilco ingevallen en zorgde met een schot om de keeper heen voor de 3-2. Inmiddels was Finn ook ingevallen, echter dat duurde heel kort, een tegenspeler hakte zijn noppen op de enkel van Finn. Zijn sok werd hierdoor kapot gescheurd, maar nog erger, die noppen zorgde voor een bloedende enkel en zou zorgen voor een flinke bal naast zijn enkel. ook Finn dus uitgeschakeld daar was Jordy dan om die positie weer in te vullen.
Finn was intussen op zoek naar de verzorging, kleedkamer en verkoelend ijs. op het veld maakte Wilco de 4-2 door een tegendraadse kopbal.
Even later was het Bas die niet verder kon wat daarmee de rentree van Daniel betekende.
Na 7 minuten blessure minuten was de eindstand 4-2. vooral de 2e helft is er hard gewerkt maar zorgde ook weer voor de nodige blessures, achteraf opgeteld kwamen Cedric, Stephan, Bas, Finn en Nik gehavend uit deze wedstrijd.
Een passievol, hard en gelukkig toch een succesvolle wedstrijd.