Op deze koude zaterdag had men ook nog eens bepaald dat we op dit pupillen tijdstip de uitwedstrijd tegen Leonidas gingen spelen.

en

Dank voor de vele foto's. Het zoeken naar de oranje reserve shirts kostte Leonidas wat tijd maar dan heb je ook wat.
Met een scherp oplettende en zeer goede scheids gingen we dan van start.

Leonidas had DSVP de eerste 10-15 minuten onder controle, wij konden met moeite de voorhoede bereiken hierdoor was de druk op het middenveld groot en resulteerde zelf af en toe in wat dreiging rondom de 16 van DSVP toch lukte het niet om dit succesvol af te ronden door Leonidas en als er al tot een schot tussen de palen kwam stond Sven daar een ijzersterke wedstrijd te keepen, kopballen gericht op de kruising tikte Sven toch even gewoon weg, Sven was zeer scherp.

Na die 15 minuten zag je dat DSVP de voorhoede beter kon bereiken, vooral op rechts was DSVP snel. De variatie van opbouwen en diepe ballen werkte prima, zo was het Luc die een scherpe pass afleverde bij Nik en resoluut afrondde, 0-1.
Na dit doelpunt kwam DSVP nog beter in het spel, je zou denken dat Leonidas nog meer druk ging zetten, maar er mislukte steeds meer bij Leonidas, wel werd het iets feller.
DSVP kreeg goede kansen op de tweede treffer maar de ballen gingen net naast of over, er zat zeker meer in. Af en toe een gevaarlijke counter van Leonidas over de rechterkant maar Jordy liet die man niet zo maar een voorzet geven en hield zijn directe tegenstander in zijn broekzak.

De wedstrijd bewoog richting de rust. toen 15 meter over de middenlijn een vrije trap voor DSVP werd genomen door Jordy en in de 16 belande waar de scherpe Nik de bal verwachte en wederom  in het doel liet belanden, wat een lekkere vrije trap en top afgerond.
Op weg naar de kleedkamers met een ruststand van 0-2 had Leonidas het druk met zichzelf.

De verdediging had zeker in het eerste deel zeer hard gewerkt om elke dreiging te neutraliseren de eerste helft werd daarom niet ongeschonden afgesloten. Er kwamen weer wat verse krachten bij in de tweede helft. Fijn was dat de verdediging zeer stabiel was en hierdoor de andere linies vertrouwen gaf. Het middenveld was zeer sterk en snel combinerend.

DSVP ging verder met het aanvallen en er moet gezegd worden dat kon omdat we controle hadden op de wedstrijd Er kwamen verschillende kansen voorbij die eerlijk gezegd er echt in hadden gemoeten.

20 minuten na de start van de 2e helft was het Nik die voorgaf op Wilco en zijn schot door de schoen van de tegenstander het doel in rolde.
0-3. Dit was het slot op de deur waar we naar op zoek waren.
Leonidas had weinig kansen maar de 0-3 gaf toch een zekerheidje.
Met nog enkele minuten te spelen was het een vrije trap halverwege de helft van Leonidas die genomen werd door Robin, en hoe..........
Robin schoot links in de kruising, onhoudbaar voor de keeper waardoor de eindstand werd bepaald op 0-4.