Accommodatie

Onbekend

YES YES YES
Het kwam dus neer op de laatste (geplande) speeldag en nog wel tegen de nummer 2 van de competitie.
DSO stond bij de start van de poule langere tijd bovenaan, we wisten weken geleden al dat deze wedstrijd de beslissing zou geven wie de sterkste van de poule was.

Door de vele foto's van Marty en Leendert kunnen we nagenieten en zien dat we de terechte winnaars zijn:

Dank hiervoor

De afgelopen maanden hebben we soms mazzel gehad, soms waren we echt beter en leek de uitslag dat ook te bevestigen maar was dat op het veld niet zichtbaar maar de meeste wedstrijden trokken we terecht de winst naar ons toe. (lekker objectief)
Na de laatste gespeelde wedstrijd tegen de bovenin draaiende tegenstander kunnen we gerust zeggen dat we de verdiende winnaar zijn geworden van de herfst competitie.

De voorbereiding op deze wedstrijd was zoals we dat gebruikelijk doen, een goed speelplan bespreking aangepast aan de aandachtspunten die betrekking hebben op de tegenstander van de dag.
De eerste helft was duidelijk zichtbaar dat we controle over de wedstrijd hadden, het middenveld en verdediging stonden als een huis, de tegenstander was niet in de buurt van Sven te bekennen.
De voorhoede lukte het nog niet om het verschil uit te drukken in goals.
Er moet nog wel vermeld worden dat de bal zich onvoorspelbaar gedroeg. De wind kwam gelukkig van de zijkant zodat beide teams dezelfde ervaring beleefden.

In de rust spraken de trainers de spelers toe dat we de controle wel hadden maar echt 100% geloof was niet bij iedereen zichtbaar. de tegenstander waren we soms zelf.
De 2e helft corrigeerde dat, DSO had natuurlijk ons systeem gezien in de 1e helft en de verwachting was dat zij daarop zouden gaan anticiperen. De bal die de wedstrijd veranderde was de strakke pass van Luc op Nik die de gelegenheid kreeg om de uitkomende keeper te passeren door een subtiele lob over hem heen in het doel te laten verdwijnen, 1-0.

Een terechte en noodzakelijke treffer, de druk zou nu wat afnemen was de verwachting, en dat was ook zo.
Enkele minuten later was een mooie variant op de normale kopbal van Stan, Stan kopte de diepe bal terug naar Wilco die klaar stond om deze in te tikken, 2-0.

Men was nog niet eens klaar met het intikken van een update in WhatsApp of het was Nik die Bas aanspeelde en de 3-0 liet noteren.
Lekker, lekker, lekker.
De wedstrijd eindigde in deze terechte overwinning en dan hebben we nog een uitgestelde wedstrijd tegen TOGB tegoed maar de concurrenten zijn klaar met spelen.

Met 2 punten voorsprong op de nummer 2 en 3 op de nummer 3 kunnen we ons kampioen noemen van deze poule.
Zaterdag dus de laatste (uit) wedstrijd tegen TOGB om 11:30 uur.