31 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Als er iemand recht zou hebben op drie punten was het Blauw Zwart wel.
Deze ploeg probeerde waar mogelijk toch meer de aanval te zoeken dan DSVP. Op een paar afstandsschoten van zowel DSVP als Bauw Zwart na, die allemaal naast of over gingen, verliep het eerste half uur zonder enige kans.

Er was veel publiek langs de lijn.

Marchel de Letter -de broer van- was er ook.

Het enige hoogtepunt in de eerste helft viel in de 32minuut te noteren. Een vrij trap van Bas Conradi werd door keeper Orlando van Diepen (man van de wedstrijd) in twee instanties goed verwerkt.

Redding van DSVP-doelman Orlando van Diepen

Rust 0-0

De tweede helft begon met een paar rare terugspeelballen van zowel Bas Conradi als Mats de Koning, maar keeper Mike van Zonneveld reageerde attent. Ook dit deel van de wedstrijd was weer niet om aan te zien Wel kwamen er een paar voorzetten van DSVP linkerzijde doch die belandden allemaal in handen van keeper van Zonneveld.

Een vervelende botsing zorgde voor deze blessure behandeling, en zelfs opgave van deze speler

Ook werd het speelveld heel groot gehouden door DSVP met soms acht verdedigers en dan een groot gat naar twee aanvallers, die weinig uit te richten hadden op de vijf verdedigers van Blauw Zwart.
Blauw Zwart profiteerde van deze ruimtes om in dat enorme gat twee middenvelders te posteren om A: de dreiging van een counter van DSVP weg te halen, en B: zodra die de bal hadden de drie spitsen te bereiken maar deze speelstijl leverde weinig rendement op. Toch kreeg Kim Theil nog een kans maar zijn schot ging over.

Dat liep goed af

Voor beide doelen, af en toe, spannende momenten

Naar mate de wedstrijd vorderde werd het meer grimmiger. Bij de opstootjes die daardoor ontstonden, die goed werden opgelost door scheidsrechter Smit om de twee kemphanen van beide verenigingen de gele kaart te tonen, wat een paar keer voor kwam.

Zo eindigde de wedstrijd met de stand waar het mee was begonnen 0-0 en was DSVP de meest gelukkige met een punt. De volgende twee wedstrijden worden cruciaal voor DSVP en moeten zes punten opleveren tegen respectievelijk Leiden en WDS die allebei onder DSVP staan en de ranglijst afsluiten.

In de slotfase kwam Michel van der Elst nog in de ploeg.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Orlando van Diepen, Edo van Rheenen, Rick Groen, Bas van der Meide, Matthijs van Horssen, Thomas Visser (Lars Nomden), Franco van Rheenen, Arjan Hoogendijk, Rowdi Nobbe, Remco Pruysers (Joey van Wijk) en Eduard Jones (Michel van der Elst).

Verslag: Henk Brink
Foto’s: Jan Wenteler.