DSVP JO8-2 verliest nipt van TOGB JO8-2 na een sterke comeback.

DSVP JO8-2

1e klasse 05

12 mei 2018 9:45

TOGB JO8-2 – DSVP JO8-2  8-6

Vandaag zaterdag 12 mei 2018 stond er een uitwedstrijd op het programma tegen TOGB JO8-2 een vereniging wat in de regio bekend staat dat ze veel tijd en aandacht steken in hun jeugdopleidingen.

Zonder wissels ( Tim en Tijs beiden waren een weekendje weg ) verzamelden we op het terrein van TOGB

Nadat de leiding en meegereisde ouders de kleedkamer eindelijk  hadden gevonden en Ton de opstelling bekend had gemaakt gingen onze kanjers naar het veld.

Met Saimen op doel,  in de verdediging Han-Willem, Floris, Duuk en de twee aanvallers Siem en Liam gingen onze jongens de strijd aan tegen TOGB.

Het was TOGB wat sterk begon aan de wedstrijd en snel op een 2-0 voorsprong kwam. De vrees voor een hogen uitslag was aanwezig bij de meegereisde supporters maar die vrees werd snel weggenomen omdat binnen een tijdsbestek van een paar minuten de stand weer helemaal was gelijk getrokken door Siem en Liam en mede door sterk keeperswerk van Saimen bleef de stand lang gelijk.

Het was zelfs Liam die een lange bal vanuit achteren koelbloedig afmaakte en zo voor een 2-3 voorsprong zorgde. Door wat onoplettendheid bij een corner van TOGB viel de 3-3 wat tevens de ruststand was.

De eerste 10 minuten van de tweede helft waren minuten die eigenlijk maar heel snel vergeten moeten worden of het nu kwam door vermoeidheid we weten het niet maar voordat we het wisten had TOGB al 4 keer gescoord en zo begonnen we de laatste 10 minuten met een 7-3 achterstand.

Het was Duuk zijn neef Max die de laatste 10 minuten nog even kon invallen voor de moegestreden Han-Willem en het vuurtje bij de JO8 -2 opstookte, mede door zijn inbreng begonnen onze kanjers er weer in te geloven in binnen een tijdsbestek van drie minuten stond de 7-6 op het scorebord.

De tegenstander wist even niet waar het moest zoeken en probeerde met vervelende overtredingen onze jongens van de wijs te brengen wat ze niet lukte. JO8-2 kreeg nog meerder kansen op de gelijkmaker maar helaas de kansen die ze kregen gingen er niet in en dan zal je altijd zien dan vliegt de bal er aan de andere kant er wel in.

Al met al een leerzame wedstrijd voor onze kanjers.