PIJNACKER
tel. 015-3694518

Vandaag staat de inhaalwedstrijd thuis tegen DHL uit Delft op het programma.
Deze wedstrijd zou officieel gespeeld zijn op zaterdag 27 januari j.l.
Maar werd echter toen afgelast omdat het veld 10 waarop de wedstrijd afgehandeld zou worden,  niet voorzien was van de nodige  belijningen.

Vandaar vandaag een nieuwe kans om deze wedstrijd alsnog te spelen, en met een goed resultaat af te sluiten.
Het zou mooi zijn om uit deze wedstrijd de drie punten te halen om bij het team saldo bij op te tellen. De wedstrijd van vandaag zal gespeeld worden op veld 1 dit is een kunstgrasveld en het hoofdveld van DSVP en zeker wel voorzien van de benodigde lijnen.
Dus vandaag geen reden voor een afgelasting en gaan we om 11.15 gewoon van start. Het is vandaag een erg  winderige  dag op het sportcomplex de groene wijdte, maar dat mag de pret niet drukken om een mooie prestatie neer te zetten.
Rond 11.00 beginnen de jongens met de opwarming voor de wedstrijd,door dat op veld 1nog een wedstrijd bezig is gebeurd de opwarming vandaag op veld 8 ook een kunstgrasveld, en kunnen de jongens alvast even wennen.

om 11.15 fluit de scheidsrechter af voor de start van deze wedstrijd.
Waarin beide teams direkt sterk van start gaan, waar dan al snel blijkt dat DSVP wel de bovenliggende partij is, maar dan moet je dat ook wel even laten zien.
dat blijkt dan toch te gaan gebeuren in de 5e minuut van de wedstrijd weet Thom het doel van de tegenstander feilloos te vinden en de score voor de thusploeg op een 1-0 voorsprong  te zetten, dit is het punt in de wedstrijd dat het binnenkomt de spelers van het team dat ze de betere kanssen krijgen en sterker zijn dan hun tegenstander, maar de wedstrijd is nog lang dus bij de les blijven.
Dan breekt minuut 10 aan waarin de bal aan de kant van het DHL doel door een speler van deze club als laatste wordt aangeraakt en over de achterlijn rolt.
Dat betekend dus een hoekschop voor DSVP, Thom staat klaar voor de hoekschop te nemen, de bal wordt met een curve richting goal getrapt,daar loopt op dat moment Thorben die de bal met een hakballetje in het net van de tegenstander  parkeerd.
De stand hiermee op een 2-0 zet, en het publiek hier uitzinnig op reageert, waar op de tribune opa " miepmiep" even laat weten dat Thorben dit van hem heeft geleerd.
De wedstrijd gaat door het is een leuke eerste helft waar we naar kijken, de bal gaat lekker rond de aanvallen komen aardig  constant in de buurt van de goal van de tegenstander, maar niet alle kanssen gaan er ook in, dus zal er toch opgelet moeten blijven  worden, en proberen toch de uitslag van deze wedstrijd te vergroten .
dan blijkt in minuut 30 toch nog wel wat in het vat te zitten, Thom geeft een voorzet aan Max die de bal aanneemt en de keeper van DHL uitspeeld en de bal in het doel plaatst, de stand verhoogd naar 3-0 en het applausin ontvangst mag nemen.
de overige vijf minuten worden zonder dat er nog iets veranderd in de stand volgespeeld, waarna het fluitsignaal van scheidsrechter klinkt voor de korte theepauze.

Na een kwartiertje rust is het weer tijd geworden om de tweede helft te gaan spelen.
De tweede helft is weer begonnen zoals we het vaker tegenkomen deze laatste periode, het voetballend oplossen van wat problemen door een wat meer drukzettende tegenstander is wat moeizamer,er komen wat slordigheidjes in het spel, en de constante oplettendheid wordt door het gehele team wat minder de consentratie is wat minder in een tweede helft, hierdoor duurt het een behoorlijke tijd dat er weer iets gebeurd, zelfs tot de 19e minuut in de tweede helft waarin er uiteindelijk toch gescoord wordt, maar wel aan de verkeerde kant van het DSVP hoofdveld, en de stand hierdoor veranderd naar een 3-1 .
Het lijkt er op dat dit de jongens even laat schikken en dat er aktie  ondernomen moet worden, deze actie komt ook direkt als antwoord en wel van de voet van Thom  die in de 20e minuut van de tweede helft de stand nog 1 keer laat verspringen naar een 4-1 stand, dit is dus ook direkt de eindstand.
Vandaag dan toch gelukkig de drie punten in pijnacker gehouden, de 1e inhaal wedstrijd ingelost, nog 1 inhaal wedstrijd  te gaan tegen zoetermeer,
De competitie wedstrijden liggen stil van deze competitie en zal weer vervolgd worden na de pasen. Op zaterdag 6 april zal dan de volgende wedstrijd plaatsvinden, dit zal de wedstrijd uit in delft zijn tegen het team van concordia

Hoop dat er bij deze wedstrijd ook weer veel publiek en fans aanwezig zullen zijn ,