DSVP JO13-1 wint vrij eenvoudig van BSC ’68 JO13-1 6-0 (1-0)

Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Voor de derde keer op rij heeft DSVP JO13-1 een eenvoudige overwinning geboekt in de hoofdklasse B  ditmaal was het BSC ’68 uit Benthuizen dat aan de zegekar werd gebonden.

Op een zonnig sportpark De Groene Wijdte was BSC’68 uit Benthuizen vandaag de tegenstander van de JO13-1.  Na het fluitsignaal van de zeer goed leidende scheidsrechter was het al snel duidelijk dat het een eenzijdige wedstrijd zou worden, zonder de nog geblesseerde Duuk en Milo begon DSVP sterk al na een paar minuten was het Luuk die via de rechterflank richting het doel van BSC’68 afging echter zijn schot op doel raakte de buitenkant van de paal helaas viel Johnny al na een paar minuten uit met een hamstring blessure.

Het duurde echter tot de 11e minuut dat DSVP de score opende een voorzet van Luuk kwam voor de voeten van Sven die zijn poging zag stranden de verdediger van BSC werkte de bal weg maar had niet gerekend dat Sven de bal op de achterlijn oppikte en twee man het bos instuurde en de vrijstaande Max vond die wel raad wist met dit buitenkansje en de 1-0 scoorde. Het was voornamelijk DSVP wat bepaalde wat er gebeurde in het veld en de sporadische aanvallen van de gasten uit Benthuizen werden vakkundig onschadelijk gemaakt.

De tweede helft bleek dat Mohammed helaas niet verder kon ook hij had last van zijn hamstring Siem was zijn vervanger. In de 37e minuut een aanval van DSVP de bal viel op randje 16 voor de voeten van Stijn die zijn schot via de onderkant van de lat weer het veld in zag stuiteren en Luuk was er als de kippen bij om de 2-0 te scoren, vier minuten later een uitbal van BSC wordt opgepikt door Jayden die de bal diep speelt op Sven die de keeper omspeelde en beheerst de 3-0 scoorde.

De 52e minuut aanval DSVP het is Max die de bal speelt op Luuk die ziet zijn schot via de onderkant van de lat weer terug het veld in komen en Max kopte de bal erin 4-0 DSVP en daarmee was de honger van de 13-1 niet gestild minuut 54 een aanval van DSVP het is Sven die de bal in de 16 krijgt en de keeper probeert te verrassen met een stift helaas voor Sven krijgt de keeper zijn hand nog tegen de bal maar verwerkt deze niet goed waardoor het voor Luuk een koud kunstje is om de bal erin te schieten.

In de voorlaatste minuut was het wederom Luuk die voor de 6-0 eindstand zorgde het was Max die Sven in de zestien aanspeelde die de bal panklaar neerlegt voor Luuk die met een hard schot de keeper van BSC kansloos laat.

Na drie vrij eenvoudig gewonnen wedstrijden is het wel zaak dat de jongens van de 13-1 iedere wedstrijd scherp moeten blijven en zeker niet gaan denken dat het makkelijk zal worden dus aan de trainers de taak om ze ervan bewust te maken dat ze geen enkele tegenstander mogen onderschatten.