PIJNACKER
tel. 015-3694518

Op deze warme en zonovergoten zaterdagochtend mochten de meiden aantreden tegen de meiden van Valken '68.
Wat later dan gepland kon de wedstrijd beginnen.
Valken '68 begon sterk. Onze meiden waren nog wat zoekenden en moesten alle zeilen bijzetten om niet op achterstand te komen.
Eindelijk vonden ze wat ze zochten en kon de aanval beginnen. Na een mindere uittrap van de keeper van Valken kwam de bal in de voeten van Quincy. Quincy gaf de bal aan Cinta, Cinta stak de bal door naar Jill. Die leek zich even vast te lopen en de bal kwijt te raken,maar herstelde zich goed.  Zo goed zelfs dat ze de bal goed voor haar tegenstander wist te spelen en zelf de bal in het net wist te schieten. 1-0
Weer een aanval van ons, bal wordt over de achterlijn gewerkt. Corner.
Lizzy neemt de corner vanaf rechts. Ze geeft de bal goed voor, gelukkig voor ons raakt de tegenstander zelf de bal en de bal verdwijnt tussen de palen. 2-0
Valken laat nu van zich horen en maakt de 2-1.
Op naar de volgende aanval. Door een goede pass van het middenveld werd Lizzy aangespeeld. Die ging vol in de aanval. Haalde uit en knalde de bal in de verre hoek langs de keeper. 3-1
Een mooie marge van 2. Mooie ruststand.
Helaas houden we de marge niet lang vast in de 2e helft. Door een knullige trap gaat de bal via onze eigen speler ons doel in. Valken komt terug tot 3-2. Even weer een tandje erbij. Éloïse mag de bal uittrappen. Die weet de bal keurig op links bij Lizzy te krijgen. Lizzy zet aan, steekt de bal door naar het midden op Lynn. Lynn gaat haar tegenstander voorbij, haalt uit en schiet de bal boven de keeper het net in. 4-2
De marge is weer terug. Nu volhouden en doorgaan. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan in deze hitte. Nog een minuut of 10 te spelen. Valken zet nog een keer aan. Een snelle aanval over links. Met een hard en hoog schot wordt Éloïse gepasseerd. 4-3
De meiden lopen op hun tandvlees, maar weten de overwinning veilig te stellen 💪
Mede dankzij uitstekend keeperswerk van Éloïse is dit een mooie en zéér verdiende overwinning voor de meiden!