Tiendweg 3
2636HH
SCHIPLUIDEN
tel. 015-3801212

Op een zonnige en wat warmere dag behaalde DSVP een heel mooi resultaat door met 1-2 van VV Schipluiden te winnen. De vierde plaats blijft dus in bezit.

IMG_7514.JPG

De vele DSVP-supporters waren lekker met de fiets naar Schipluiden gekomen en zagen een wedstrijd die behoorlijk door de wind werd beïnvloed. DSVP kreeg in de eerste helft de wind meer mee en in de tweede helft dus meer tegen. Er wordt vaak gesteld dat de voetballende ploeg meer baat bij tegenwind heeft dan meewind. Dit bleek wel in deze wedstrijd uit te komen.

Trainer Alex v.d. Harst moest weer improviseren. Was het in de vorige wedstrijd in de aanval, nu in de verdediging.  Om diverse redenen drie ontbrekende spelers. Toch was het vertrouwen in het team groot en dat geeft aan dat de groep in de breedte sterker en volwassener is geworden.

IMG_7526.JPG IMG_7524.JPG

DSVP kwam snel met 0-1 voor. De wind had in dit geval een positief effect op het doelpunt. Rowdi Nobbe zette voor en Joey Zonneveld kon afronden. Hierna ging het spel gelijk op. DSVP wat gevaarlijker met wat snelle uitvallen die helaas rond het strafschopgebied strandden. Schipluiden kwam steeds vaker in de buurt van het strafschopgebied van DSVP en zo nu en dan ontstond er wat gevaar. In de 24e minuut verwerkte Luuk helaas ongelukkig de bal weg die uitmondde in een corner.

IMG_7517.JPG IMG_7516.JPG

Deze werd niet goed weggewerkt en via twee klutsen kwam de bal voor de voeten van een Schipluiden aanvaller die de bal in de drukte in het doel kon krijgen, 1-1. Verder was Schipluiden een klein beetje dreigend maar niet echt gevaarlijk.

IMG_7534.JPG

Na de rust kwam DSVP goed uit de startblokken. In de 3e minuut na rust eerst een kans voor Rick de Bruijn en enkele momenten gevolgd door een prachtig doelpunt van Rick in de 4e minuut na rust. Weer na een mooie voorzet van Rowdi Nobbe. Stand 1-2.

IMG_7544.JPG IMG_7543.JPG

In de 6e minuut een bal op de paal. Hierna gebeurde er eigenlijk niet veel meer. Schipluiden speelde te vaak de langere bal en daar kwam weinig gevaar uit want de wind nam de bal te vaak mee. Óf over de zijlijn, óf over de achterlijn óf in handen van keeper Bjorn Benard.