PIJNACKER
tel. 015-3694518

DSVP zocht vergeefs naar overtuiging en creativiteit.

IMG_7438.JPG

De eerste vijftien minuten kon je zien dat Wilhelmus vooral de individuele actie toe paste en DSVP toch meer het samenspel hanteerde.
Pas na vijfentwintig minuten was de eerste kans van de wedstrijd voor DSVP.
Een dieptepass vanuit het middenveld bereikte Joey Zonneveld maar door het te lang treuzelen werd de bal van zijn voet gehaald. De snelle aanvallen van Wilhelmus werden door de achterhoede van DSVP, rond het 16 meter gebied, vakkundig gevaarloos gemaakt.

IMG_7451.JPG

Tot vijf minuten voor de rust een moment van onoplettendheid van de DSVP-achterhoede, spits Joshua Smart stond helemaal vrij en kon de 0-1 maken.

IMG_7452.JPG

Rust 0-1

De tweede helft was nog geen minuut bezig of Wilhelmus maakte de 0-2. Na beraad van de scheidsrechter Jan van Vugt met zijn assistent Luuk Marskamp werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Daarna kabbelde de wedstrijd heen en weer zonder kansen voor beide ploegen.

IMG_7450.JPG IMG_7456.JPG

IMG_7464.JPG

Na twintig minuten moest keeper Björn Bėnard drie keer ingrijpen om een doelpunt te voorkomen. Daarna kreeg Rowdi Nobbe nog een halve kans maar werd net op tijd een halt toegeroepen.
Na zo'n driekwart van de wedstrijd gezien te hebben kon je wel zien dat DSVP aanvallend helaas zonder de topscores Nick & Rick geen vuist kon maken in de voorhoede.

IMG_7460.JPG

Er waren nog twee hoogtepunten. Een corner van Rowdi Nobbe werd nog van de doellijn gehaald en een smet op de wedstrijd was de rode kaart (twee keer geel) die Yassien Abdelaal kreeg vlak voor tijd. Vijf minuten later floot scheidsrechter Jan van Vugt voor het einde.