Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Een mistige zaterdag ochtend, vandaag starten een hoop teams weer met de officiële wedstrijden.
De wedstrijd van DSVP wordt gespeeld op veld 10, de eerste helft gaat de wedstrijd gelijk op.

Beide teams krijgen voldoende kansen om de score te openen, toch is het DSVP die de 1-0 maakt.
De keepster van Zoetermeer kwam net te kort op het schot van afstand.
Kort voor rust maakte DSVP een handsbal waardoor de bal op de stip kwam.

Dit zorgde voor de 1-1. Na de rust was DSVP de betere ploeg, de meiden hadden de score al kunnen verhogen. Er werd vanuit beide teams leuk samen gespeeld en soms moest de scheids een korte uitleg geven wat precies de regeltjes waren. Een hele leerzame ochtend!
Dsvp scoorde nog 2 doelpunten in de laatste fase van de wedstrijd, hierdoor kwam de eind uitslag op 3-1.

De meiden hebben laten zien dat je als underdog en in jezelf blijft geloven de wedstrijd naar je toe kan trekken!