2625EB
DELFT
tel. 015-2618263

Afgetekende overwinning DSVP 2 bij Full Speed   1-4

Zaterdag 4 februari speelde DSVP 2 een prima wedstrijd bij Full Speed. DSVP dat in het begin van het seizoen nog met 3-1 had gewonnen van Full Speed keek de eerste minuten even de wedstrijd aan, maar pakte daarna al snel de regie in handen.

Vanuit de achterhoede nu met Rutger, Edo en Sander werd rustig opgebouwd en daar waar geen spelers vrij kwamen op het middenveld werd de bal rustig rondgespeeld. Full Speed kon hier niets tegenover zetten en probeerde met een omzetting van 4-3-3 naar 4-4-2 meer evenwicht op het middenveld te krijgen. Helaas, zij kregen geen grip op het spel van DSVP.

Emre en Jordy waren een plaag voor de backs van Full Speed en met mooie acties wisten zij de bal geregeld voor het doel te krijgen. In de 15e  en 20ste minuut meende DSVP 2 keer te scoren, maar op advies van de grensrechter keurde de scheidsrechter beide doelpunten af.
(terecht ???)

In de 29ste minuut een prachtige pass van Edo op Joey die feilloos in schoot. 0-1 Opnieuw een vlagsignaal van de grensrechter, maar de scheidsrechter die nu in de gaten had dat deze man bij elk tegen doelpunt vlagde bleef bij zijn beslissing en bleef de vlag van deze man de rest van de wedstrijd om laag.

Net als in de eerste wedstrijd verzuimde DSVP daarna de voorsprong verder uit te bouwen en gingen we met een 0-1 stand de rust in.

De tweede helft wat omzettingen omdat Jordy na een keiharde tackle niet verder kon en vervangen werd door Steven. Hierdoor schoof Rutger door naar het middenveld.

In de 66ste minuut wat knullig balverlies door de noch wat onwennige Steven en met heel veel geluk wist Full Speed uit een scrimmage voor het doel van Orlando de bal in het doel te krijgen 1-1.

Lang kon Full Speed niet genieten van deze tegengoal want in de 72ste minuut wist Bas uit een mooie aanval de 1 -2 te scoren. Full Speed aangeslagen door dit snelle tegen doelpunt speelde vanaf de aftrap de bal terug op de keeper. Deze dacht de bal rustig te kunnen aannemen en weer in het spel te brengen, maar zag de inmiddels voor Amar ingevallen Sjoerd geheel over het hoofd en zo stond het in de 72ste minuut 1-3.

Hierna was de wedstrijd gespeeld. De keeper en achterhoede van Full Speed waren geheel lam gespeeld en uit een diepe bal vanuit de achterhoede dacht de keeper de bal rustig te kunnen aannemen, maar zag de razendsnelle Bas nu over het hoofd, die zeker vanaf 40 meter de bal over de keeper speelde en zijn tweede doelpunt liet aantekenen.