Van Hogenhoucklaan 37
2596TA
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3248361

DSVP heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe blok niet winnend af kunnen sluiten. Strijdend en met veel inzet moest de club uit Pijnacker toch zijn meerdere erkennen in de ploeg uit Den Haag. Waar het lange tijd 1-1 stond werd uiteindelijk met 4-1 verlorenen. Ondanks de negatieve score zagen Jasper en Raymond genoeg aanknopingspunten voor het vervolg van de competitie.

Na tijden van onzekerheid over in welke klasse DSVP zou worden ingedeeld dit tweede blok, heeft de KNVB besloten om tegen eigen toezegging toch de indeling te laten voor wat het was. Hierdoor speelt DSVP geheel tegen de verwachting in, ook gezien de resultaten uit blok 1, wederom in de hoofdklasse. Dit worden allemaal hele lastige wedstrjden tegen moeilijke en sterke tegenstanders. De eerste in dit rijtje is HVV.

DSVP heeft 3 blessure gevallen en 2 afwezigen is er toch een team weten te fabriceren. Met geleende spelers uit JO12-1 (Jayden, Ryan, Luuk en Daan) werd om 13.30 uur afgetrapt. Na twee minuten keek DSVP toch alweer tegen een achterstand aan. Niet nodig en zonde natuurlijk. Maar DSVP toonde veerkracht en in minuut 12 werd door een vrije trap van Quendo de stand weer gelijk getrokken. HVV bleeft aandringen maar goed verdedigen en dito reddingen van Jayden werd er met een 1-1 tussenstand gerust.

Na rust was HVV nog steeds de bovenliggende partij en dat betaalde zich door een miscommunicatie tussen keeper en verdediging direct uit in een doelpunt. Het was nu zaak voor DSVP om alle zeilen bij te zetten en te zorgen dat de score niet verder in hun nadeel werd uitgebouwd. Met man en macht werd verdedigd, vooral Ben deed dit als rechtback heel goed. Er kwamen ook kansjes. Helaas voor DSVP werden deze kansen geen doelpunten en dan zal je net zien dat dit aan de kant van HVV wel lukte. In het restant van de wedstrijd werd nog twee keer gescoord door de Haagse ploeg.

De heel goed fluitende scheidsrechter vond het na 3 minuten blessuretijd welletjes en blies voor het einde. Een teleurstellend 4-1 resultaat maar wel sinds lange tijd een weer eens een goed voetballend DSVP.