REEUWIJK
tel. 0182-393943

DSVP houdt voor de zesde keer de nul.

Zo schoot Eduard Jones op de paal en Yassien Abdelaal en Rowdi Nobbe schoten net over.
Even liet DSVP de teugels vieren en kwam Reeuwijk beter in de wedstrijd. Zo schoot Fred Plomp net voorlangs moest Björn Bénard een paar keer handelend optreden. Omdat Reeuwijk de lange bal hanteerde kon Reeuwijk een paar keer gevaarlijk worden over rechts, met voorzetten die over of naast gingen. Dit kwam omdat linksback Luuk Marskamp meer aan aanvallen dan verdedigen dacht. Met nog zo’n 5 minuten te spelen in de 1e helft zorgde Reeuwijk voor wat opluchting bij de DSVP meegereisde fans. Een harde lage voorzet voor het DSVP lege doel werd niet ingetikt, de beoogde doelpunten maker schoot over de bal, waardoor de bal verder rolde en verder gevaar voorkwam.

IMG_3981.JPG IMG_3980.JPG

In de 2e minuut van de 2e helft kwam Reeuwijk als eerste met een grote kans maar het schot van Arthur Heij ging net over. Na tien minuten viel het eerste doelpunt. Een corner van Rowdi Nobbe werd bij de tweede paal tegendraads ingekopt door Ed Jones 0-1.

IMG_4001.JPG IMG_4002.JPG

DSVP ging door zo ging een schot van Nick v.d. Eijk net voorlangs. Een paar minuten later was het wel raak. Een pass van Yassien Abdelaal naar Rowdi Nobbe die een voorzet gaf en die door Nick v.d. Eijk bij de tweede paal werd ingekopt 0-2.

IMG_4003.JPG

IMG_4007.JPG IMG_4006.JPG

De derde goal was een cadeautje van een verdediger van die te kort terugspeelde en invaller Rick de Bruijn was er als de kippen bij. Dolde nog wat met de keeper en toegesnelde verdediger om uiteindelijk de bal in het doel te schieten, 0-3.

IMG_4009.JPG IMG_4010.JPG

IMG_4015.JPG

Zo blijft DSVP al veertien wedstrijden ongeslagen en staat nu nog vaster op de derde plaats. Zaterdag speelt DSVP thuis tegen DHL uit Delft, dat tegen Zwarte Pijl de schade beperkt hield 1-2.