2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

DSVP speelde vooral tegen zichzelf en verzuimde om periodekampioen te worden.

In een wedstrijd waar DSVP in de eerste minuut via Rick de Bruijn de paal raakt en binnen 10 minuten acht corners mocht nemen zag het er niet naar uit dat DSVP deze wedstrijd zou verliezen. Maar na deze tien minuten lukte bij DSVP niets meer.

dsvp1.JPG

Er werden verkeerde keuzes gemaakt en de ballen kwamen niet goed meer aan. Ook leek het erop dat de wil niet zo aanwezig was. En werd menig duels verloren.

dsvp2.JPG dsvp3.JPG

Aan uitgespeelde kansen kwam DSVP dan ook niet. Wel was er enig gevaar van DHL. Een kopbal na een voorzet werd bij de tweede paal door Milan Stolze net over gekopt.

dsvp7.JPG dsvp4.JPG

Rust 0-0.

dsvp6.JPG

Over de tweede helft kunnen we wat DSVP betreft kort zijn. Het waren weer de eerste minuten dat DSVP even het heft in handen nam wat resulteerde in een schot van Rick de Bruijn die net naast schoot.
Daarna werd DHL meer gevaarlijker dan DSVP en was een schot op de paal de eerste waarschuwing. Even veerde het publiek op bij een vrije trap van Rowdi Nobbe die door keeper Kevin de Goeijer net over werd getikt. DHL toonde meer de wil om te winnen.

dsvp13.JPG

dsvp12.JPG dsvp11.JPG

En nadat de voorwaartsen van DSVP weer niet kordaat ingrepen kon DHL via Matthijs Steijn een pass naar links verzenden die bij Hamza Chikhi kwam en deze zag keeper Björn Bénard ver voor zijn doel staan en van dertig meter schoot hij de bal over Björn in het doel. Deze werd nog wel getoucheerd door Bénard maar de bal  kwam toch in het doel terecht. 0-1. Die zelfde speler maakte uit een counter ook nog de 0-2.

dsvp14.JPG

dsvp9.JPG dsvp15.JPG

Dit was een wedstrijd om snel te vergeten. Trainer Alex van der Harst vond dat er niets aan te merken viel op de overwinning van DHL en dat dit weer een leermoment was voor zijn jonge ploeg.
Na afloop werd bekend dat Zwarte Pijl gelijk had gespeeld en CKC verloren, wat bij winst de  2e periode had opgeleverd.

Zaterdag kan DSVP revanche nemen, dan speelt het de uitwedstrijd tegen VVOR dat 1-1 gelijk speelde tegen Zwarte Pijl.

Verslag: Henk Brink
Foto's: Lenie Kaptein