PIJNACKER
tel. 015-3694518

Opstelling: Orlando, Stijn (Rutger), Sander, Thomas L. Emre, Bas, Gerben, Rick, Wilco (Robert), Jordy (Thomas V.), Eduard (Amar)
Geblesseerd Joey van Wijk en Steven Groen
Doelpunten: 50 en 78 Eduard, 89 Thomas V., 90 Robert Dirksen, 92 Robert Dirksen.

THOMAS VISSER NEEMT AFSCHEID MET 5-1 OVERWINNING OP DWO
Voor Thomas Visser was het vandaag zijn laatste wedstrijd bij DSVP. Thomas die vanaf zijn jongste jaren al bij DSVP  speelde kwam in zijn carrière een groot aantal keren uit in het eerste team van DSVP. Met de voorzetten van zijn fluwelen linkerbeen wist hij heel vaak de spitsen in de gelegenheid te stellen te scoren en ook om zijn vrije trappen stond hij bekend. De laatste tijd speelde Thomas in het tweede team en uit de verslagen kan je ook nog steeds lezen dat meerdere corners en voorzetten van hem tot doelpunten leiden. Nu gaat Thomas stoppen omdat het gezinsleven, zijn werk en de plaats Wateringen waar hij nu woont, hem onvoldoende gelegenheid geven om te blijven schitteren. Vanaf deze kant willen we als DSVP Thomas heel veel geluk en gezondheid wensen en we hopen hem nog vaak langs de lijn te zien bij zijn “tweede “

En dan de wedstrijd.

DWO altijd een geduchte tegenstander bakte er vandaag helemaal niets van. DSVP dat in een 4-3-3 opstelling speelde, kon naar hartenlust de bal rondspelen maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet en daar waar een kansje voor onze spitsen was, kon de uitstekende DWO keeper redden.

DSVP miste scherpte om het de tegenstander echt lastig te maken en DWO vond dat wel prima zo. Duels gingen we vaak niet aan, omdat DWO toch wel de bal verprutste en wij weer in balbezit waren en ja dan komt de aloude voetbalwet. Als je zelf niet kan scoren doet de tegenstander dat wel en zo gebeurde het. In de 44ste minuut een corner op ons doel en keek iedereen verbaasd naar de man die vrij kon inkoppen 0-1.
Een furieuze Bas en trainers gingen in de rust het veld af. In de kleedkamer werd iedereen weer even op scherp gezet en dan maar hopen dat de tweede helft er weer voor wordt geknokt.

Met de wissels Rutger voor Stijn en Thomas Visser voor Jordy kwam er iets meer scherpte en diepte in het spel. Soms werd door Rutger te vaak Eduard met een lange bal gezocht en dat leidde tot niets. Na een kleine omzetting (van 4-3-3- naar 3-4-3) kwam Bas vaker vrij aanspeelbaar op het middenveld, kon Rick iets dieper gaan spelen en konden Sander en Emre meer langs de vleugels opkomen.

In de 50ste minuut kwam dan eindelijk de verlossende gelijkmaker. Sander kon aan de rechterkant opkomen en zijn voorzet werd door Ed ingekopt (1-1). DSVP had hierna het heft echt in handen en werd door het uitvallen van de keeper van DWO in een zetel geholpen.

De tot keeper gebombardeerde speler van DWO kon tot de 78ste minuut nog zijn doel schoon houden, maar daarna was het gedaan met DWO. Via Edward, Thomas Visser, Robert (2de doelpunt, schot van Rick, dat door Robert van richting werd veranderd ) werd de eindstand bepaalt bepaald op 5-1.

Na afloop werd in de kleedkamer afscheid van Thomas  genomen en de dik verdiende overwinning gevierd. Door deze overwinning is DSVP geklommen naar de 6de plaats. Oliveo staat echt helemaal los en is nog ongeslagen. Als je kijkt naar de nummer 2 Berkel zijn dat nog maar 4 punten en komt langzaam de top 3 in het zicht.

Volgende week de belangrijke uitwedstrijd tegen BVCB. Mannen met 100 procent inzet en felheid zoals in de tweede helft haal je daar ook de 3 punten binnen en daar gaan we voor.