Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Zaterdag 17 september stond de wedstrijd tegen SV Leidschenveen op het programma, de wederom massaal toegestroomde supporters gingen er vandaag maar eens goed zitten want beide ploegen hadden hun eerste twee wedstrijden ruim gewonnen en ontliepen elkaar wat doelsaldo betreft nauwelijks dus het kon weleens een spannend potje worden.

De mannen van trainer Bryce namen vanaf minuut 1 het heft in handen namen en lieten zien aan Sv Leidschenveen dat er vandaag niets te halen viel.

Het was Luuk die een steekbal van Sven beheerst afrondde en na vier minuten voor de 1-0 zorgde. DSVP bleef goed voetballen en de spaarzame aanvallen van Sv Leidschenveen werden onschadelijk gemaakt door het ijzersterke laatste linie van DSVP. Na een mooie aanval was het Daan die een assist van Luuk koelbloedig afrondde en zo voor de 2-0 op het bord zorgde.

Na de eerste break en de wissels Sven, Daan en Dion eruit Ryan, Milo en Mohammed erin begonnen we aan het tweede kwart. DSVP bleef goed combineren tot frustratie bij sommige spelers van Sv Leidschenveen die het over een andere boeg probeerde te gooien. DSVP was daar echter niet van onder de indruk en in deze wedstrijd kon je goed zien dat de jongens echt als team fungeerde en zich niet van de wijs lieten brengen door de soms wat uit frustratie vervelende overtredingen van de tegenstander.

Het was Jayden die een corner van Ryan beheerst binnenschoot en zo voor de 3-0 zorgde, vlak voor rust was het Luuk die met zijn sterke lichaam de verdedigers van Sv Leidschenveen van zich afhield en voor een 4-0 ruststand zorgde.

Na de limonade en de benodigde wissels was het Sv Leidschenveen wat door een afstandsschot op 4-1 kwam en een beetje hoop terug kreeg zeker omdat DSVP de slag op het middenveld begon te verliezen waardoor Sv Leidschenveen een overtal situatie kon uitspelen en de 4-2 op het bord zette de hoop op een resultaat vervloog weer snel bij Sv Leidschenveen omdat DSVP na de 4-2 de regie weer in handen nam en meerdere kansen wisten te creëren ondanks de traditionele mindere fase.
Het laatste kwart was het DSVP wat de touwtjes stevig in handen hield en meerdere kansen onbenut liet om verder weg te lopen, Luuk knikt een corner van Daan binnen en daarmee de wedstijd definitief besliste en zo voor de derde overwinning op rij zorgde.