Mannen beker reserve poulefase Groep 1 05

2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

DSVP startte met het initiatief en met de druk naar voren.
Echter na zo'n 10 minuten had DWO het initiatief overgenomen en creëerde aardig wat kansen. vooral over rechts werd de snelle voorwaartse regelmatig gevonden.
Tot 3 keer toe kwam deze aanvaller 1 op 1 te staan tegen Orlando. Orlando redde DSVP alle drie de keren.
De druk van DWO bleef, tot 2 toe ging het dan maar over links maar de gevaarlijkste kansen werden over rechts bereikt.
Eigenlijk was het wachten op de 0-1, maar het was toch DSVP dat de éérste echte kans direct succesvol afsloot.
Het was Bas vd Meide die Joey op de juiste plek zag lopen en Joey de bal op maat speelde, Joey schoot de bal naast de keeper in het doel.  Een beetje onverdiend maar ook die kansen moet je benutten.

De rust bracht even rust van (wederom) het warme weer.
De 2e helft bestond uit 2 delen. Het eerste deel werd door DSVP ingevuld door de bal rond te spelen en daarna naar voren te voetballen, DSVP kreeg de kansen en het beste van het spel, zeker de éérste 25 minuten was het volop druk zetten en kansen krijgen.
Ook DSVP kreeg de 1 op 1 kansen die DWO in het éérste helft creëerde maar ook DSVP kon deze kansen niet succesvol afronden.

Na minuut 25 was het DWO wat door een snelle counter over rechts de bal voor het doel bracht waar de DWO aanvaller de bal in het doel knalde 1-1.
Helaas begon daarmee ook het 2e deel van de 2e helft, er werden geen kansen meer gecreëerd omdat men de bal niet meer diep kon spelen. De bal werd zo gecontroleerd rond gespeeld dat er geen diepe bal, steekpass of dreiging meer werd gecreëerd. de eindstand werd daarmee op 1-1 bepaald.

Zaterdag naar Oegstgeest om 13:15 spelen we tegen ASC (2) zaterdag.