2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Vele jongens moesten nog een beetje wakker worden, maar toch werd er ook leuk gespeeld en vooral goed gekeept door Luuk.

Na goed overtikken komt Daley aan de bal en weet er een corner uit te halen, mooi schot, maar mis.
Joris komt aan de bal, geeft een mooie pass op Ryan en hij maakt de 1-0.
Soccer Boys komt terug met een aanval, maar Luuk weet dit driemaal achter elkaar tegen te houden.

Tijd voor een break en het ziet er dus goed uit voor DSVP.
De tweede kwart vallen er geen goals, maar wordt er wel lekker gevoetbald.
Mooie pass van Duncan op Daley, voorzet op Jaivey, maar krijgt de bal er niet in.
Nog een voorzet van Daley op Jaivey, maar loopt zich vast bij de verdediging van Soccer Boys.
Luuk houdt weer een aantal pogingen van Soccer Boys tegen en is lekker bezig!
Daley komt goed tussen de bal en gaat er vandoor, maar schiet net mis.

Na de rust tijd voor de derde kwart en dit is meestal altijd een dip moment bij dit team en bijna gelijk al valt de 1-1.
Socces Boys komt weer naar voren, Luuk kan de bal eruit tikken, waarna Ryan de bal weg kan halen. Joris gaat naar voren en weet er een corner uit te halen.
Rafael komt met een poging, maar de bal wordt tegengehouden.

De begeleiders van Soccer Boys waren best wel aanwezig en gaven constant aanwijzingen, dus wellicht dat onze jongens daar een beetje van in de war raakten en Soccer Boys sterker en feller werd, want in het laatste kwart vielen er nog twee tegen doelpunten, waarna de eindstand 1-3 was.