Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

Vandaag treedt de JO8-1 aan tegen CWO en moeten ze het doen zonder Joris (geblesseerd) en Daley (ziek), dat betekent dus geen wissels.

Vanaf het eerste moment was duidelijk dat CWO een fysiek sterke tegenstander is. DSVP begon goed aan de wedstrijd met een aantal mooie aanvallen, maar helaas telkens net niet. In de tegen aanval had DSVP het soms lastig maar door goed optreden van de verdedigers en van Luuk bleef het 0-0. Helaas, dan toch de 0-1 voor CWO. DSVP bleef het wel proberen, maar de jongens waren soms nog wat onder de indruk van het fysieke spel van de tegenstander met een flinke overtreding op Jaivey als gevolg.. Een mooie plek voor een vrije trap, helaas net naast geschoten door Duncan.

In het 2e kwart veranderd er niet veel. DSVP probeert voetballend de oplossing te vinden maar blijven wel wat onder de indruk van de tegenstander waardoor het vaak net niet is. Wel een aantal mooie aanvallen. Een schot van Ryan; net naast. Een goede uittrap van Luuk naar Jaivey, mooie pass naar Rafael maar helaas net te hard. Ook de tegenstander had een paar mooie aanvallen welke telkens vakkundig werden opgelost door de verdediging en de wederom goed keepende Luuk. Tot in de laatste minuut van het 2e kwart, DSVP probeert voetballend op te bouwen, helaas balverlies en de 0-2.

Maar dan, vanaf het 3e kwart zal alles omdraaien. Nadat de trainers de spelers hebben toegesproken zal DSVP twee kwarten laten zien van ongekend niveau!

Het is aanval na aanval van de kant van DSVP. De jongens zijn een stuk scherper, gaan de duels aan en spelen bovendien heel goed voetbal. De tegenstander komt nauwelijks onder de druk vandaan. Een voorzet van Ryan op Jaivey, goede kopbal, maar ook een goede redding. De bal komt weer bij Ryan, voorzet op Jaivey, maar helaas weer net niet. Een kans krijgt de tegenstander en wel met 2 man op Luuk af, Luuk geeft geen krimp en red.

Weer aan aanval van DSVP, de bal komt aan de rechterkant bij Ryan en hij schiet de 1-2 binnen. Je ziet het geloof bij de jongens groeien. Daarna zal een geweldige aanval volgen. Luuk speelt de achterbal naar Deley, Deley speelt de bal naar Duncan, Duncan speelt de bal naar Jaivey welke hem diep speelt op Ryan die de 2-2 er in schiet, wat een aanval!!

In het 4e kwart is DSVP voetballend wederom sterker, de tegenstander krijgt aan het begin nog wat kansen en een aantal corners maar daarna is het aan de kanjers van DSVP. De ene na de andere mooie aanval volgt. Rafael en Ryan die hun tegenstanders voorbij spelen, Duncan en Deley met een goede opbouw en Jaivey vaak aan het eind van de aanval; wat een voetbal! Wederom een mooie aanval van achteruit. Duncan passt naar Ryan, Ryan speelt in een keer door naar Jaivey die de 3-2 maakt! Niet veel later komt de bal weer op rechts, Ryan gaat zijn man voorbij en schiet; een goede redding van de keeper, maar Jaivey is het slimst voor het doel en maakt de 4-2. Het blijft wel oppassen voor de tegen aanval wat de jongens met hard werken en goede reddingen goed oplossen. Helaas glipt er toch een door, 4-3. Door het goede spel van onze jongens wordt het niet echt spannend meer. Wel komt er nog een doelpunt voor DSVP. Duncan heeft de bal achterin en zet met een mooie pass Jaivey 1 op 1 met de keeper en Jaivey maakt 5-3.

Afgelopen; Wat een wedstrijd! De jongens hebben hard gestreden en dat gecombineerd met heel goed voetbal, het was genieten!!