Sportlaan 4
2641AZ
PIJNACKER
tel. 015-3694518

DSVP begon goed aan de wedstrijd en zette DUNO direct na het startsignaal goed vast. Daardoor was de lange bal voor DUNO de enige remedie. Door de wind waren deze ballen een prooi voor de verdediging en anders was het keeper Tom Bѐnard die de bal onschadelijk maakte.

Na 10 minuten was het Joey Zonneveld die twee kleine kansjes kreeg. Maar zijn schot werd de eerste keer door keeper Max Fuld tot corner verwerkt. De tweede kwam in het zijnet terecht.

In de negentiende minuut was het raak. Joey Zonneveld speelde Dylan de Haan vrij die de 1-0 aantekende. Daarna geloofde DSVP het wel en begon slordig te spelen.
De meeste passes kwamen niet aan maar DUNO kon ook geen vuist maken. Even was er in de drieëndertigste minuut enige opwinding. Een terugspeelbal werd door keeper Max Fuld opgepakt en scheidsrechter Jaap van Drunen gaf drie meter voor de doellijn een vrije trap voor DSVP. Met iedereen op de doellijn van DUNO, wat een koddig gezicht was, lukte het DSVP niet om de bal in het doel te krijgen.

Daarna gebeurde er niets bijzonders. Tot de drieënveertigste minuut wanneer het duo Zonneveld de Haan weer van zich zou doen spreken en de laatste de 2-0 aan tekende. Tevens de ruststand.

De tweede helft was een stuk minder. DSVP kon niet omgaan met de wind mee en zette ook minder druk op de verdediging van DUNO. UNO kon ook in de tweede helft geen vuist maken. Een plotseling afstandschot van Bas van der Meiden, dat net over ging, was in de eerste twintig minuten het enige hoogtepunt.

Na bij zowel DSVP als DUNO  een paar wisselingen doorvoerde, kreeg DSVP een hoekschop waar Yasien Abdellaal zich mee belaste en die door Dylan de Haan via de onderkant van de lat over de achterlijn werd ingekopt. Iedereen keek naar scheidrechter van Drunen en na een paar seconden wees hij naar het midden 3-0. DSVP geloofde het wel en speelde de wedstrijd uit.

Door dit resultaat vestigt DSVP zich vaster in de middenmoot en blijft DUNO de lantaarndrager. Aanstaande dinsdag speelt DSVP de inhaalwedstrijd tegen KMD in Wateringen,  dat vandaag weer een wedstrijd zag afgekeurd tegen Duindorp wegens corona.

DSVP speelde in de volgende opstelling Tom Bѐnard, Remco Pruijsers, Matthijs van Horssen (Edo van Rheenen), Rutger Zeelenberg, Gerben van Rossum, (Jimmy Noorlander), Yassien Abdelaal, Franco van Rheenen, Bas van der Meide, Dylan de Haan (Tim de Bruijn) Joey Zonneveld (Bryce van der Harst), en Rowdi Nobbe (Luuk Marskamp).

Het Minutenspel leverde 3 winnaars op: Wijnand Dirksen, Michel van Niel en Mitchell Rijfkogel.