PIJNACKER
tel. 015-3694518

Op een sfeerloos sportpark De Groene Wijdte (er zijn meer spelers op het veld dan toeschouwers eromheen, aldus een toeschouwer) is DSVP ” uit z’n slof geschoten”.

IMG_1973.JPG

De eerste tien minuten was het een beetje aftasten. DSVP liet Quick Steps de bal en wachtte geduldig op een foutje. Dit gebeurde in de dertiende minuut.

IMG_1980.JPG IMG_1974.JPG

De achterhoede van DSVP onderschepte een aanval en direct werd de bal naar voren geschoten waar de voorwaartsen op scherp stonden. De bal kwam bij Joey Zonneveld, die zich knap vrij speelde en niet zelfzuchtig was en de geheel vrijstaande Dylan de Haan in staat stelde om de 1-0 te maken.

IMG_1976.JPG

IMG_1978.JPG

DSVP schepte moed uit dit doelpunt en ging elkaar beter vinden. Wel moest het nog toezien hoe Robbie Boere nog overschoot. Ook waren er nog een paar gevaarlijke corners maar keeper Dave Hes stond zijn mannetje

IMG_1980.JPG IMG_1987.JPG

IMG_1984.JPG

IMG_1985.JPG IMG_1986.JPG

In de zesendertigste minuut herhaalde zich het spelbeeld als in de dertiende minuut.

IMG_1991.JPG

Weer was het Joey Zonneveld die de bal doortikte aan Dylan de Haan die zich verloste van een verdediger en de 2-0 inschoot. Tevens de ruststand.

Na een kwartier in de tweede helft was het Dylan de Haan die zijn Hattrick en DSVP’s derde maakte via een diepte pass van Bas van der Meide. 3-0.

IMG_2002.JPG IMG_2000.JPG

Daarna ging DSVP wat verslappen en de eerste waarschuwing was de kans van Peter Araf die voorlangs ging. Twee minuten later was het toch raak. Robbie Boere (de beste man van Quick Steps) speelde zich knap vrij op de zestienmeter lijn en krulde de bal buiten bereik van Hes in de bovenhoek. 3-1.

IMG_2016.JPG IMG_2017.JPG

DSVP was weer wakker en na wat wissels waren het deze spelers die de uitslag groter maakten. Maar eerst was het in de negenenzestigste minuut Yassien Abdelaal die zijn eerste doelpunt maakte in de hoofdmacht van DSVP. Hij kreeg de bal van Dylan de Haan (nu aangever) en maakte beheerst de 4-1.

IMG_2028.JPG

IMG_2031.JPG IMG_2035.JPG

De laatste tien minuten ging DSVP iets versnellen en in de vijfentachtigste minuut was het Dylan de Haan die Luuk Marskamp vrij speelde en deze schoof de 5-1 binnen. Binnen de minuut was het 6-1 wederom door de combinatie Dylan de Haan Luuk Marskamp. In de laatste minuut volgde nog een kolderieke situatie. Een lange bal van achteruit bleef liggen tegen de hoekvlag. Keeper Jeffrey Plugge ging naar de bal toe en net toen hij hem wilde spelen kwam Bauke Beerda die hem de bal ontfutselde en op de goal afliep en zijn schot zorgde voor de 7-1.

IMG_2023.JPG IMG_2021.JPG

IMG_2038.JPG

Kort daarop floot scheidsrechter Jeroen Noordhoek voor het einde en had DSVP zich uitstekend gerevancheerd voor het spel en de nederlaag tegen Verburg en is zo goed als veilig. Zaterdag moet DSVP tegen Ariston’80 dat het vizier ook op scherp had ven door met 6-2 te winnen van Duindorp. Zaterdag weer zo veel doelpunten? We zullen zien.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Dave Hes, Remco Pruijsers, Matthijs van Horssen, (Gerben van Rossum), Rutger Zeelenberg, Rick Groen, Yasien Abdelaal (Bauke Beerda), Bas van der Meiden, (Edo van Rheenen), Franco van Rheenen, Joey Zonneveld, (Bryce van der Harst), Dylan de Haan en Rowdi Nobbe (Luuk Marskamp).