Arckelweg 20
2685SM
POELDIJK
tel. 0174-246136

DSVP speelde een slechte wedstrijd tegen Verburch, dat de gehele wedstrijd domineerde. Evenals tegen DWO en Monster lag de bal al in de éérste minuten van de wedstrijd in het doel van DSVP.

Een goede combinatie van Verburch en een voorzet van af rechts van Dave Zwinkels stelde Luuk van de Knaap in staat om, via de hand van keeper Dave Hes, de 1-0  te maken.
Deze schok kwam DSVP niet meer te boven. Niets lukte en haast alle duels werden verloren door het fanatieke Verburch.
Deze streed nog voor een plaats in de nacompetitie.
In de twintigste minuut volgde nog een tactische verandering door trainer Dennis van der Steen. Ook dit mocht niet baten.

Buiten één schot van Dylan de Haan ver naast het doel en een schot van Rowdi Nobbe in handen van keeper Dylan Kuiper is DSVP niet gevaarlijk geweest in de eerste helft. Rust 1-0

Na rust had DSVP twee keer gewisseld en dit gaf een beetje meer kracht op het middenveld maar echt gevaarlijk werd DSVP daardoor niet. Verburch daarentegen combineerde er lustig op los en ook de crosspasses van Dave Zwinkels waren een lust voor het oog. In de zestigste minuut werd een corner door geklungel in de achterhoede van DSVP, door Ference van de Berg binnengeschoten 2-0.

De derde treffer viel een minuut later en weer uit een corner. Het was wederom van den Berg die de 3-0 inkopte. Nu ging DSVP helemaal achter de feiten aanlopen. Tot vijf minuten voor tijd Gerben van Rossum een schietkans kreeg en illustrerend voor de wedstrijd  deze ver naast schoot. Verburch maakte er een trainingspartij van door de bal één keer te raken. Kansen leverde dit niet op want Verburch geloofde het wel.
Toen scheidsrechter Fonseca voor het einde blies, was iedereen van DSVP het erover eens, dit was een wedstrijd om gauw te vergeten.
Aanstaande dinsdag 10 mei om 20.15 uur kan DSVP revanche nemen tegen Quick Steps (met trainer Eki Korte) dat met 3-4 van Schipluiden verloor. We zijn benieuwd.
Maar…. Succes Boys!!

DSVP speelde in de volgende opstelling: Dave Hes, Matthijs van Horssen, Rutger Zeelenberg, Rick Groen, Gerben van Rossum, Bryce van der Harst, Yassien Abdelaal, (Tim de Bruijn), Bas van der Meiden, (Franco van Rheenen), Luuk Marskamp, (Joey Zonneveld), Dylan de Haan (Edo van Rheenen) en Rowdi Nobbe (Remco Pruijsers).

Verslag: Henk Brink