3e klasse A

19 mei 2018 14:30

M.Prins

DSVP is in theorie veilig,

DSVP begon de eerste minuten een beetje onwennig aan de wedstrijd tegen Be Fair.
Misschien kwam het wel door de afwezigheid van trainer John de Letter die wegens ziekte niet aanwezig kon zijn. Alex van der Harst verving hem.

De pupil van de week, Jaylani  Rensen, met Edo van Rheenen

In de eerste helft produceerde DSVP aanval op aanval en zoals zo vaak was het weer net niet. De meeste aanvallen eindigden bij Michel van der Elst die via leuke combinaties gevonden werd maar de gebode doelpogingen gingen net naast, over of op de lat.
Be Fair kwam er nauwelijks aan te pas, mede door het goed blokkeren en storen van DSVP.

Michel van der Elst aan de bal                                                        Aandachtige toeschouwers langs de lijn

Rust 0-0.

De tweede helft gaf eenzelfde beeld. Tot in de 51e minuut. Via een combinatie tussen Franco van Rheenen en Rowdi Nobbe kwam de bal bij Remco Pruysers (man van de wedstrijd) die de bal hard en laag in de uiterste hoek van het doel schoot, 1-0.

De Be Fair-doelman grijpt in

Het enige wapenfeit wat Be Fair daar tegenover stelde was een aanval op rechts die door keeper Orlando van Diepen bij de eerste paal onschadelijk werd gemaakt. Be Fair bleef echter drukken en DSVP moest gedwongen terug.

Michel van der Elst aan de bal                                                      DSVP trekt te aanval

Door de solide DSVP verdediging leverde dit geen noemenswaardige kansen op en nadat scheidsrechter Prins na drie minuten blessuretijd had afgefloten ging bij iedereen van DSVP de armen de lucht in en was DSVP de o zo benodigde drie punten rijker.
Door deze overwinning is DSVP bijna veilig.

Be Fair ging op jacht naar de gelijkmaker, maar DSVP hield stand

Volgende week uit tegen kampioen Soccer Boys en daar heeft DSVP aan een gelijk spel genoeg om de promotie-degradatie wedstrijden te ontlopen.