Onbekend

Zaterdag 8 februari 2020

Hoofdklasse H

DSVP JO9-1 vs Berkel JO9-2  10-1 ( 8-1)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Berkel JO9-2 op het programma. Voor onze jongens is Berkel zeker geen onbekende en de resultaten in het verleden gaf veel vertrouwen.
Voordat de jongens de kleedkamer opzochten om de wedstrijd te bespreken werden er nog foto’s gemaakt van het team met hun nieuwe winterjassen die ze met trots dragen.

Deze jassen zijn mede mogelijk gemaakt door Intertoys Pijnacker en Kantoorboekhandel Van Atten waarvoor onze grote dank.

Vandaag was het de beurt aan Sven en Tijs om de opstelling te bepalen en de tactiek door te spreken, de coaches hadden zich goed voorbereid en nadat ze alles hadden besproken was het tijd om naar het veld te gaan.

De wedstrijd begon goed voor DSVP want binnen de minuut scoorde JO9-1 en het publiek ging er eens goed voor zitten. Het was Berkel wat gebruik maakte van de ruimte wat achter de verdediging van de JO9-1 lag en zo was het snel weer 1-1, dit was tevens ook het laatste wapenfeit van Berkel want vanaf dat moment waren het de aanvallers van de JO9-1  die hun vizier op scherp hadden staan en zo voor een 8-1 voorsprong zorgden bij de rust.

De tweede helft was DSVP nog steeds de bovenliggende partij en door middel van goede passing vanuit de laatste linie werden de aanvallers een aantal keren alleen voor de keeper van Berkel gezet kans op kans leidde net niet tot het gewenste  resultaat, waarbij de score lang op 8 bleef staan. Berkel daarentegen kreeg wat kansjes maar zelfs met een aangepaste laatste linie konden ze geen vuist maken en anders was het Kjeld die met goede reddingen voorkwam dat Berkel hun tweede van deze ochtend kon maken.

De komende weken zal bestaan uit oefenwedstrijden tegen Onder 11 teams van DSVP waaronder een meiden team  en een bootcamp o.l.v. Joey Rensen van DutchFitt