24e minuut 3-7 DWO

34e minuut 3-8 Luuk

36e minuut 4-8 DWO

40e minuut 4-9 Luuk

De eerste competitie wedstrijd in het jaar 2020 was uit tegen DWO JO9-1 uit Zoetermeer en het was een vroegertje om 08:00 uur verzamelden we bij DWO en het was goed te zien dat onze kanjers goed hadden geslapen en er zin in hadden.

De lichten stonden nog aan toen de spelbegeleider van DWO de wedstrijd op zijn fluit blies en binnen een minuut direct weer kon fluiten want het was Luuk die de eerste van deze ochtend maakte..

Dat onze kanjers goed wakker waren deze ochtend was vrij duidelijk want als  een wervelwind ging DSVP over het veld en met mooi combinatie voetbal lieten ze DWO alle hoeken van het veld zien binnen no-time stond het maar liefst 0-5 en voor de meegereisde supporters was het genieten geblazen op deze vroege ochtend enkel het arme DWO wist niet wat ze overkwam.

Het was maar goed voor DWO dat niet iedere kans erin ging anders had de uitslag veel ruimer uitgevallen.

Met een 1-7 voorsprong en na een plaspauze van Tijs en Duuk begonnen we aan de tweede helft.

De eerste 10 minuten van de tweede helft waren onze jongens iets minder scherp of ze lieten onbewust de touwtjes wat vieren en dat gaf DWO de gelegenheid om 2 keer te scoren het was onze keeper Kjeld die deze periode met goede reddingen DWO van verdere goals weerhield.

In de laatste time out de jongens erop gewezen dat ze niet konden verslappen en dat was niet tegen dovemans oren gezegd DSVP nam de touwtjes weer stevig in handen en scoorde nog twee keer.

Al met al hebben we een hele goede wedstrijd gezien van onze kanjers met goed voetbal, veel kansen goede reddingen en passie.