DSVP JO9-1 onverdiend ten onder in een nat en koud duel

DSVP JO9-1

Hoofdklasse H

9 november 2019 9:30

SV LEIDSCHENVEEN JO9-1 vs DSVP JO9-1 8-5 ( 5-5)

Zaterdag 09 november stond de uitwedstrijd tegen SV Leidschenveen JO9-1 op het programma.

We vertrokken met een zonnetje vanuit Pijnacker richting Leidschenveen en onderweg werden we verrast door een app bericht met de weersverwachting voor de aankomende uren. Wederom waren de weergoden ons niet gunstig gezind en een regenbui met daarbij een koude wind daalde over het sprotpark van de SV neer.

Zonder de zieke Siem moesten de trainers een andere opstelling uit de hoed toveren Kjeld als sluitpost  Daan en Sven als aanvallers en achterin met Tijs en Duuk en daarvoor Luuk  moest het gaan gebeuren.
De eerste minuten was het voor de JO9-1 duidelijk zoeken hoe te spelen en door kleine leermomentjes kwam SV Leidschenveen op een snelle 2-0 voorsprong. Na wat omzettingen Luuk ging op zijn vertrouwde plek spelen Sven ons bijtertje zakte een linie en Tijs ging vanuit het midden spelen met Duuk controlerend daar achter. Deze omzetting pakte goed uit en de JO9-1 kreeg meer grip op de tegenstander en wist snel de aansluitingstreffer te maken de bal werd niet goed verwerkt achterin en DSVP wist daar goed gebruik van te maken.

Het spel golfde op en neer met doelpunten aan beiden kanten en zo gingen we met een 4-5 voorsprong de rust in.

De tweede helft was voetballend heel goed van  de kant van DSVP met goed combinatie spel werden er veel kansen gecreëerd maar zoals altijd in het voetbal als je ze zelf niet scoort vallen ze aan de andere kant. Duuk raakte vanuit de tweede lijn met een hard schot nog de lat Luuk en Daan hadden wat pech met de afronding.

Al met al een ondanks de nederlaag en het gure weer een prima pot waarin de jongens heel veel kansen hebben gecreëerd