1 - 3

Verburch 6

8e klasse 10

23 november 2019 13:00

Een waterig zonnetje verwarmde ons tijdens de eerste helft. Verdedigend solide, het middenveld teveel gericht naar de zonnige zijde en de aanvallers vol moed maar zonder munitie.
Het spel was redelijk in evenwicht met een paar halve mogelijkheden voor Verburch.
Het 7e elftal met enkele voormalige spelers van Veteranen 2 raakt steeds meer op elkaar ingespeeld, dit na enkele zure nederlagen.
Toch is het stap voor stap hoopgevend, met soms een stap terug en daarna twee vooruit.
In de rust een stevige speech van onze aanvoerder Frans, met frisse moed begonnen we aan de tweede helft.

De wolken hadden inmiddels de zon buitenspel gezet, de eerste druppels daalden en helaas uit een standaard situatie de eerste tegengoal.
Niet lang daarna volgde ook de tweede tegengoal. Op een enkele fysieke- en (persoonlijk) mentale tegenslagen bleek DSVP 7 knap terug te komen tot 2-1.
Gaby toucheerde vanuit een corner de bal in de goal. Op naar de gelijkmaker. Het optimisme en beter wordende spel werd echter door een splijtende pass door de as teniet gedaan, 3-1 verloren.
Nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop waarin ook wij punten gaan pakken!