37e minuut    3-11 SV Den Hoorn

38e minuut    3-12 Tijs

39e minuut    3-13 Daan

40e minuut    3-14 Daan

Zaterdag 28 september 2019  08:45 uur stond de uitwedstrijd tegen SV Den Hoorn op het programma. Volgens google maps was de reistijd een kleine 25 minuten ware het niet dat de gemeente Delft een bus sluis had geplaatst op de route naar SV Den Hoorn waardoor de weg naar het sportpark toch iets anders werd dan verwacht maar gelukkig was iedereen op tijd op het veld zodat we konden beginnen aan de wedstrijd.

Zonder Siem die was vandaag afwezig moesten de aanwezige jongens de klus klaren vandaag.

We begonnen in de volgende formatie Kjeld op goal Tijs en Duuk als verdedigend blok met daarvoor Sven als middenman en Luuk en Daan als aanvallers.

Het was al snel duidelijk dat het arme Den Hoorn niets te vertellen had tegen een ontketend DSVP. Onze jongens zaten er kort op en SV Den Hoorn kreeg niet de kans om te voetballen binnen een minuut lag de eerste er al in het was Luuk die na een mooie aanval simpel kon binnen tikken.

Niet veel later zorgde Sven voor de 0-2 en Luuk de 0-3 . Het was Duuk die met een bekeken schot vanaf de zijlijn voor de 0-4 zorgde en net voor de eerste break Sven die na een mooie individuele actie de 0-5 op het scorebord zette.

Na de eerste break ging de JO9-1 verder met snel combinatie voetbal en mooie aanvallen was het Sven die de 0-6 en 0-7 scoorde. Het was Daan die na een mooie dribbel de 0-8 scoorde en Duuk zorgde er met een hard schot voor de 0-9.

De tweede helft was een kopie van de tweede helft een veel sterker DSVP wat al snel scoorde, Duuk schoot met een bekeken hard schot van afstand de tiende binnen.

We hadden de tweede helft zon tegen en Kjeld had daar een klein beetje last van zodat SV Den Hoorn kon scoren maar goed die dingen kunnen gebeuren. Het was Daan die direct de marge weer op tien zette.

DSVP werd iets slordiger in de afronding en ook verdedigend lieten we wat meer ruimte wat resulteerde in kansen voor SV Den Hoorn. Het wat SV Den Hoorn wat nog tweemaal wist te scoren maar mede door zeer goed keeperswerk van Kjeld bleef het daarbij.

Tijs was het die vanuit de tweede lijn met een bekeken schot de 3-12 op het bord zette en Daan zorgde met zijn bekende dribbels voor de 3-13 en 3-14.

Al met al een zeer eenvoudige overwinning voor de JO9-1 en nu maar hopen dat de KNVB dit team hoger zal gaan indelen zodat ze meer weerstand zullen krijgen.