Gr.WIIVAC MO15

27 maart 2019

Woensdagavond de 1/8e finale voor de HaaglandenCup.

Na de winst in de vorige editie, waren de meiden gebrand op het prolongeren van de titel.
Het was even aftasten in het begin, maar al snel werd de aanval gezocht en was het Anouk die een aantal maal vanaf rechts naar binnen kwam en het doel onder vuur nam. Deze schoten werden nog gepareerd door de keepster, maar na 20 minuten was het Noelle die de ban brak.

De meiden bleven goed overspelen en de Graaf Willem bleef onder druk. Jade had het rustig in haar doel en had niet meer dan wat terugspeel ballen te verwerken.
De aanvallen bleven op het doel van Graaf Willem afkomen, waarbij het in de afwerking nog wat onnauwkeurig was.

Het waren Noelle (2maal) en Kris die de keeper nog wisten te passeren, zodat het met rust een comfortabele 4-0 op het bord stond. Na de rust hetzelfde beeld als de eerste helft. Er werd goed overgespeeld, alleen bleef de afwerking matig. Kris scoorde nog de 5-0 door de keeper in de korte hoek te verschalken.

Het slotakkoord kwam van Noelle, die de 6-0 aantekende.
Hierna floot de scheidsrechter 10 minuten te vroeg af, omdat het veld door anderen in gebruik moest worden genomen…. Maar goed, de volgende ronde was bereikt en daar ging het om.