0 - 2

DSVP JO13-2JM

1e klasse 7

9 februari 2019 8:30

Vandaag de tweede wedstrijd voor de meiden. Allemaal vroeg uit de veren, om te verzamelen bij Concordia om 7.45 uur!

Helaas was Daimy ziek, maar verder waren wij compleet.
Hoe anders was het met de tegenstander. Die bleken slechts 9 man te hebben en wilden daarom de wedstrijd niet door laten gaan. Daar gingen wij niet mee akkoord, dus met een flinke vertraging begonnen we dan toch aan de wedstrijd.

Het waaide hard waardoor goed combinatiespel heel lastig was. De meiden knokte hard en ondanks dat de bal soms door de wind niet deed wat de bedoeling was, kwam DSVP verdiend op 0-1 door Noelle.
Dit was ook de ruststand. Na de rust speelden we met de wind tegen en was het Jade die Concordia een aantal keren van een treffer afhield. Het was en bleef een rommelige partij, waarbij de meiden ondanks de tegenwind toch nog een aantal kansen kregen maar helaas werden die niet verzilverd.

Hierdoor bleeft het maar 0-1 en dus spannend. Maar de verdediging met Robin, Isa S, Isa K en Mirte gaf geen krimp. Een minuut voor het eind was het Noëlle die na een losgelaten schot op het doel goed doorliep en de bevrijdende 0-2 aantekende. Meiden ook deze wedstrijd weer over de streep getrokken, waardoor we bovenin mee doen.