Scheidsrechter

Adri Wijsman

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de inhaal wedstrijd tegen CWO. De wedstrijd toen was afgekeurd wegens sneeuw. Wat een verschil met vandaag!
De lente was gearriveerd. Fantastische dag om te spelen. Het veld lag er prachtig bij. Eleane keepte vandaag doordat Jade ziek op bed lag, betetschap!

De wedstrijd begon en na 1 minuut was het Mirte die Noelle diep stuurde. Die ronde knap af, 1-0 binnen de minuut.
CWO reageerde direct, maar Eleane stond goed opgesteld en kon de 1-1 voorkomen. Die kwam er uiteindelijk kort daarna toch.

Maar de meiden lieten zich niet kennen en trakteerde het publiek direct op de 2-1. Hierna golfde het spel op en neer, zonder veel gevaar voor beide goals. Kantelpunt van de wedstrijd was de 3-1 van Noelle. De grensrechter vlagde voor buitenspel, maar de scheidsrechter had gezien dat zevan eigen helft vertrok. Kort daarna volgde de 4-1. Het verzet van CWO was gebroken. De meiden stoomde voor rust door naar een comfortabele 6-1 voorsprong via Kris en Anouk.

Na rust was de wedstrijd gespeeld. Eleane kreeg bijna niets te doen. Door doelpunten van Noelle en Anouk werd het uiteindelijk 10-1. Meiden super gedaan en ook deze week nog steeds op 1. Volgende twee weken geen officiele wedstrijden in verband met de vakantie.
Geniet ervan en tot 9 maart uit tegen SVH.