13 april 2019 10:45

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de absolute topper uit tegen Velo.

Al eerder hadden we tegen ze gespeeld in de beker, waar we op penalties verloren tegen een met spelers uit het éérste team versterkt Velo. Vandaag traden we wederom aan tegen een versterkt tweede elftal van Velo.

De spanning bij de meiden was groot, waardoor er van het normaal zo goede samenspel weinig terecht kwam.De meiden speelden voluit, maar het was de spits van Velo die de bal met de hand gelukkig mee kreeg en vlak voor rust de 1-0 aantekende.

De tweede helft was het spel een stuk beter en was het DSVP die de aanval zocht en Velo die op de counter een aantal keer gevaarlijk doorkwam. De meiden waren nog twee keer dicht bij een gelijkmaker, maar helaas stond de paal en de keeper beide keren een doelpunt in de weg. Hierdoor bleef een gelijkspel uit, wat gezien het spelbeeld wel terrecht zou zijn geweest.

Meiden jullie hebben hard gewerkt, maar helaas was het deze keer net niet genoeg. Maar niet getreurd, want met de Haaglanden Cup, Europa League en de Hanze Trophy komen er nog genoeg mooie finales aan.