1e klasse 2 (PP)

13 april 2019 11:15

Hotze de Vries

Een heerlijk fris middagje voetbal met een reële uitslag, hoewel we net zo goed hadden kunnen verliezen maar ook winnen was mogelijk.

De 0-1 kwam wel iets te snel, we waren namelijk best goed gestart en we drukte Poortugaal steeds meer naar achter. Maar de 0-1 kwam een beetje onverwacht en verstoorde onze bedoeling om meer grip om de wedstrijd te krijgen. We liepen hierdoor noodgedwongen achter de feiten aan. Het was een sublieme aanval,gestart vanuit de verdediging en langzaam over bijna alle DSVP schijven verdween de bal door Robin in het doel. Een pracht aanval wat terecht werd afgesloten met een doelpunt. Op dit soort momenten denk je laat dit vaker gebeuren, wat een mooi doelpunt.

Helaas was 8 minuten later toch weer 1-2, wat dan ook weer de ruststand was.
9 minuten bezig in de 2e helft en daar was Quincy die scherp bij de 2e paal bal van de vrije trap van Cedric uit de lucht oppikte en inschoot, heerlijk als dit zo kan.
Het was weer 8 minuten later dat Poortugaal de 2-3 maakte maar omdat de bal achter de achterlijn was geweest werd dit doelpunt afgekeurd en zo bleef het tot het einde 2-2.