Lekker weertje om te ballen vandaag,

Het fotoverslag:

Het verslag:

De wedstrijd was een beproeving voor alle toeschouwers, beide teams en spelers.
De éérste helft was duidelijk geen krachtmeting van twee mogelijke hoofdklasse waardige teams. DSVP had dan wel het veld overwicht en balbezit maar behalve een sporadische uitval was het een afwachtende en vooral zoekende 1e helft. Gelukkig was daar een uitmuntende pass van de defensie op Nik die dreigend richting de keeper ging en zo inschoot. 0-1.

Maar daar waren de club iconen van Wippolder het niet mee eens. Nik schoot vanuit een buitenspel situatie gaf men aan terwijl Nik zeer ver achter de laatste man vandaan kwam. Wederom bevestigde Wippolder zijn negatieve stempel omtrent het objectief leiden van een wedstrijd. De scheids was (vreemd genoeg) al binnen 3 seconden overtuigd.
Dit gaf helaas aan dat hij zelf zeer gevoelig was voor andere meningen en zelf onvoldoende deelnam aan het spel. En zo draaide hij de stand terug naar 0-0. Niet snel hierna was Wippolder wél gelukkig met een doelpunt, 1-0. Na bijna 10 minuten extra tijd (??????) gingen we rusten.

In de 2
e helft moesten er toch echt mannen staan i.p.v. jongetjes.
En zo startte de 2
e helft ook gelukkig, binnen 1 minuut had Stephan een kans op 1-1 maar helaas in het zijnet.
DSVP zette steeds meer druk en dit werd wederom door Nik succesvol gemaakt door de (cleane) 1-1 gelijkmaker. Snel hierna was het Stephan die de (cleane) 1-2 liet aantekenen. Gelukkig was DSVP opgestaan.

Maar toen brak het half uurtje van de scheids aan.
Gele kaarten vlogen naar spelers als je al naar de scheids keek. Zelfs een kaart met een andere kleur werd getrokken. Na uren denken zijn we er nog niet achter welke overtreding hieraan ten grondslag lag. Na wederom 10 minuten extra tijd (??????) zonder blessures. Kon de scheids het toch schijnbaar niet langer rekken. Alles was inmiddels geprobeerd, onterechte overtredingen die eindigde in vrije trappen, ingooien voor de thuisploeg, gele kaarten voor praten en aanrakingen? Ongelofelijk hoe deze (onder de KNVB vlag) onwaardige scheidsrechter een wedstrijd wilde en kon beinvloeden.

Inmiddels is er een klacht ingediend bij de KNVB voor de niet objectieve uitvoer van de scheidsrechtersfunctie van deze man onder de vlag van de KNVB die de KNVB, Wippolder en de goed bedoelde vrijwilligers van Wippolder een slechte naam heeft toebedeeld. Wippolder zou hierin ook niet aan willen en moeten meewerken en een objectieve scheidsrechter voor voetbalwedstrijden zou moeten aanstellen.