0 - 2

DSVP JO13-2JM

Groep 2 1/8 FINALE

19 januari 2019 13:00

Na een periode van rust in verband met de winterstop de eerste wedstrijd, een bekerwedstrijd uit tegen Leidschenveen.
Deze ploeg zat ook bij ons in de competitie, waar we een 4-2 overwinning hadden geboekt.

We hadden met Isa Krom en Tessa twee blessure gevallen, waardoor we hulp kregen van Dex en Lucas.

De meiden begonnen scherp en al na 3 minuten was het Mirte die met een fantastisch schot van 20 meter de bal hoog in het doel schoot, 0-1. Dat was lekker beginnen. De meiden waren gretig en de meeste actie was dan ook voor het doel van Leidschenveen.
DSVP bleef aanvallen en lette goed op bij de sporadische tegenaanvallen van Leidschenveen.

De grootste kans van de eerste helft was nog voor Noelle, die op snelheid de verdediging achter zich liet, maar de keeper redde met een prachtige reflex. Hierdoor was de ruststand 0-1.
Na de rust schoot DSVP letterlijk uit de startblokken, want binnen een paar minuten was het deze keer Anouk die de bal van afstand diagonaal binnen schoot, 0-2. Dit was natuurlijk de nekslag, waarna de wedstrijd langzaam doodbloedde.

Meiden goed gespeeld, zeker na zo lang niet te hebben gespeeld.
De kwartfinales zijn bereikt, kijken wie de tegenstander gaat worden.