Groep 2 20

15 december 2018 9:45

Teun van Viegen

Vandaag de laatste wedstrijd van het jaar.

DVC JO13-1 kwam op bezoek voor deze bekerwedstrijd. We speelden op veld 1 en iedereen was er voor deze laatste wedstrijd van het jaar.
De meiden hadden er zin in en vanaf de eerste minuut was duidelijk dat er geen twijfel over bestond wie er met de winst vandoor zou gaan. DSVP domineerde, won de duels en speelde en combineerde weer lekker erop los.

DVC wist niet wat het overkwam en na wat inleidende beschietingen was het Noelle die de score openbrak 1-0.
Hierna was het hek van de dam scoorde Kris vanuit de rebound koeltjes de 2-0 en maakte Noelle de 3-0.
De meiden bleven geconcentreerd voetballen en de bal ging vlot van voet tot voet.

Het ontbrak soms nog wat aan nauwkeurigheid in de afronding, want als de grootste kansen zouden zijn benut zouden we met rust al op dubbele cijfers hebben gezeten. Vlak voor rust scoorde Daimy vanuit een afgeslagen corner de 4-0 wat ook de rust was.
Dat DSVP de bovenliggende partij was, bleek ook wel aan het aantal ballen dat de keepster in de eerste helft te verwerken kreeg, namelijk nul!

Na rust toch een klein beetje concentratie verlies, waardoor het in eens 4-1 werd. Maar dat was ook direct de laatste stuiptrekking van DVC, want daarna was het opnieuw een richtingsverkeer naar het doel van de keeper van DVC. Die weerde zich kranig en was na afloop ook waarschijnlijk de enige die het niet koud had na alle reddingen en actie voor zijn neus.

De meiden combineerde er lekker op los en ook werd er eindelijk eens vanaf afstand geschoten, helaas niet met succes maar er zaten toch een aantal fraaie schoten tussen. De eindstand werd bereikt door goals van Jaimy en Isa Krom.

Meiden wederom een leuke pot gespeeld, met goed spel en veel inzet.
Hopelijk komen we net als vorig seizoen weer ver in de beker en kunnen we de beker verdedigen of zelfs prolongeren.
Jullie hebben een mooie eerste seizoenshelft gedraaid waarin we hebben genoten van jullie spel en inzet, waardoor jullie een mooie 3e plaats hebben behaald in de 2e klasse.