DSVP JO13-2JM

2e klasse 5

1 december 2018 14:15

Vandaag weer een middagwedstrijd uit bij TOGB. Na twee nederlagen op rij een nieuwe kans op eerherstel.

Met een harde wind en regen trapte de meiden af in Berkel. We begonnen met windmee en na wat aftasten waren het de meiden die na 15 minuten op fraaie wijze door Noelle op 0-1 kwamen. TOGB verstopte zich niet en kwamen zelf ook een drietal keer gevaarlijk voir onze goal. Maar gelukkig was Jade attent en redee ons op fraaie wijze.
We waren gewaarschuwd. Er werd hard gewerkt en ook werden er weer mooie combinaties gemaakt. Helaas was het met de rust toch 1-1.

Na de rust speelden we met wind tegen. Het was dus zaak om de diepe ballen goed te onderscheppen en zelf combinerend naar voren te voetballen. Noelle veroverde de bal en speelde Kris aan. Die speelde fraai haar man uit en ging alleen op de keeper af.
Haar harde schot vloog langs de keeper tegen de touwen, 1-2. TOGB zette weer aan en de meiden verdedigde de voorsprong.

Met nog 7 minuten te spelen, bracht TOGB de bal hoog voor het doel. De bal viel heel gelukkig voor de vrijstaande spits die de bal knap in de hoek schoof, 2-2.

De meiden pepten elkaar op en nog geen minuut later was het weer Kris die knap de 2-3 scoorde. De wedstrijd werd weer harder, waarbij TOGB soms uit frustratie overtredingen gingen maken. Maar de meiden lieten zich niet meer van de wijs brengen. Het slotaccoord kwam van de knie van Tessa. Zij scoorde uit een mooie voorzet van Kris.

Meiden volgende week de kraker thuis tegen Hilligersberg. Als jullie die winnen hebben jullie van beide andere ploegen gewonnen die samen met jullie bovenaan staan. Vandaag weer hard gewerkt en goed gestreden en verdiend de 3 punten mee genomen.