Pieterman

Deze zorgden er onder andere voor dat DSVP, niet zo als in de heenwedstrijd, volkomen werd weggespeeld. Sterker nog op bepaalde momenten werd van Nispen zelf weggespeeld.

De balsponsor   Klaar voor de start

De Balsponsor                                                                                       Klaar voor de start

Even toonden de gasten hun tanden want na een goede combinatie kwam de bal bij de volkomen vrijstaande Ivo van der Lugt, maar zijn schot ging net over. Gedurende de éérste helft kwam steeds meer initiatief en dreiging van de kant van DSVP, vooral via de linkerkant alleen de voorzetten van Thomas Visser waren net niet zuiver genoeg.

Verdediger Matthijs van Horssen in een aanvallende actie.Verdediger Matthijs van Horssen in een aanvallende actie.

De bezoekers zochten wél de aanval, maar de DSVP-afweer gaf geen krimp.

Tot de 31e minuut. Een schitterende combinatie tussen Michel van der Elst (man van de wedstrijd) en Remco Pruysers, waarbij Michel vrij kwam voor keeper Sven van Hensbergen en de hoek voor het uitkiezen had. Hij koos de linkerhoek, 1-0.

Nog geen twee minuten later was het bijna 2-0. Weer was het Michel van der Elst, die door de defensie van Van Nispen slalomde en de bal naar Bas van der Meide speelde. Door een fraaie reactie van keeper Sven van Hensbergen werd het net geen 2-0.

Rust 1-0.

De tweede helft zette van Nispen wat aan, terwijl DSVP de teugels iets liet vieren. In de vijftigste minuut scoorde van Nispen. Maar door attent reageren van assistent-scheidsrechter Johan de Hoog nam scheidsrechter Pieterman het vlagsignaal over en werd het doelpunt wegens buitenspel afgekeurd.

Remco Pruysers glipt door de Van Nispen-defensie.

De Toeschouwers vermaakten zich wel in het lekkere voorkaarszonnetje.

Hierdoor werd DSVP wakker geschud en probeerde toch de 2-0 te maken. Het was tot twee keer toe Edo van Rheenen die dicht bij een doelpunt was. Het waren allebei situaties uit corners. Eerst door een achterwaartse kopbal, die net naast ging en bij een inzet die door Hensbergen op de doellijn werd gered.

Edo was toch de aanleiding voor de 2-0. Een vrije trap, door hem genomen vanuit het eigen strafschopgebied , kwam tussen de achterhoede en keeper terecht. Remco Pruysers was vanaf rechts, achter de achterhoede gedoken en vrij voor keeper Hensbergen raakte hij de bal voldoende om de bal langs de keeper in het doel te laten rollen

Het winnende team met de junior van de week Armin Ichtarir

Zo veroverde DSVP drie terechte punten. Door dit resultaat is DSVP qua punten verder uitgelopen op de onderste plaatsen. De eerstvolgende wedstrijd is 5 mei wanneer DSVP de afgelaste wedstrijd thuis moet inhalen tegen Oudewater, waar de uitwedstrijd met 2-1 werd verloren.

Een bal voor de pupil van de week.                                                   Scheidsrechter Pieterman kon de kaarten op zak houden.