VITESSE DELFT JO13-1 - DSVP JO13-2M, 2-0

2e klasse 5

17 november 2018 13:45

Vandaag een middag wedstrijd uit tegen Vitesse Delft JO13-1.

Iedereen was weer van de partij, maar helaas was niet iedereen okselfris.
We begonnen vol goede moed, maar helaas waren de meiden de eerste helft niet scherp en werden de duels niet gewonnen.
Hierdoor stond het na 15 minuten 2-0 voor Vitesse Delft, op dat moment ook verdiend.

De meiden zetten er een tandje bij, maar de scheidsrechter van dienst, had zo zijn eigen ideeën van  wat wel en niet kon. Zodra de duels werden aangegaan en een speler van de thuisploeg hierbij viel, werd er gefloten en was het een vrijetrap.

Het leek zo vanaf de kant wel afgesproken werk, want na afloop van de wedstrijd hadden de meiden wel geteld 3 vrijetrappen mee gekregen. Maar goed, het spel was onder de maat vandaag en de kansen die er waren werden helaas niet benut of knap gered door een uitstekend keepende tegenstander.
Na de 2-0 is de bal niet meer gevaarlijk bij het doel van Jade gekomen en was er constant dreiging, maar helaas geen treffers.

Meiden vandaag helaas een uitglijder waardoor we terecht, maar onnodig tegen een nederlaag aan zijn gelopen.
Volgende week is er de mogelijkheid de frustraties van vandaag van je af te voetballen tegen Oliveo.