4e klasse 10

17 november 2018 10:00

Zaterdagochtend, het is -1 de zon is fel in Den-Hoorn.

Dsvp begint fel aan de wedstrijd en zet gelijk de druk vooruit.
Noemi krijgt vroeg in de wedstrijd een vrijetrap en geeft deze goed voor, Dsvp weet er weinig mee te doen.
De aanvallers van Dsvp, Jaydah, Isabelle en Luna hebben het vizier op scherp en zetten goed druk vooruit. De keeper van Den-hoorn staat onder druk en speelt met regelmaat de bal over de zijlijn.
Het is dan ook Dsvp die op 0-1 komt via Luna. Jaydah komt met een actie vanaf rechts en weet voor te geven. Isabelle en Luna staan beide voor de keeper vrij, Luna bedenkt zich niet en haalt hard uit 0-1!

De middenvelders hebben vandaag een pittige wedstrijd omdat Den-hoorn een hoop lange ballen geeft moeten Melanie, Nikki, en Chavely de nodige meters maken. Helaas valt Melanie kort uit vanwege een blessure en komt Dilara op haar plek, die gelijk gevaarlijk is en met enkele gevaarlijke schoten de keeper aan het werk zet. Achterin zorgen Noemi en Tessa dat de counters eruit worden gehouden. En Femme komt met Aisha weer goed naar voren om extra druk te geven.
Dit zorgt ook voor de 0-2 via een mooie aanval vanuit achteren, Noemi die de bal mee geeft aan Luna, zij zoekt de achterlijn legt terug op Jaydah en schiet heerlijk in de goal!
Dsvp is op de goede weg, maar voordat we klaar zijn met juichen ligt de 1-2 er ineens in.Een afstand schot valt er zomaar in.

Felice zoekt de duels op het middenveld en weet zo de aanvallers goed voor de keeper te zetten. Alleen de sterk spelende keeper ( die uit de B blijkt te zijn) zorgt dat hij er vaak goed tussen zit.

Den-hoorn wordt sterker en dit zorgt voor de nodige druk op de achterhoede. Tessa weet goed weg te werken door communicatie foutjes achterin. Dit voorkomt de 2-2, in diezelfde aanval is het Dsvp die countert en Jaydah deze zelf op zet, samen met Isabelle. Ze komen beide voor de goal en uiteindelijk schiet Jaydah de 1-3 binnen. Dit is de rust stand, we peppen elkaar op om zo door te blijven gaan. Maar dit is lastig want de jongens beginnen feller de tweede helft en Dsvp is zoekende. We geven snel een kans weg en het is 2-3.
De spanning is terug, en zeker als het binnen 10 Minuten zelfs 3-3 is na wederom slecht praten met elkaar (iets waar hard op getraind gaat worden) valt er een eigen doelpunt. We moeten ons oppakken en Michel coacht flink om het team weer op te peppen. Met enkele wijzigingen in het team spelen we de laatste 20 minuten erg goed en krijgen we weer een hoop kansen, maar de keeper is goed en wij hebben pech dat de bal maar liefst twee keer van de lijn wordt gered.

Het blijft 3-3, we hebben een goede wedstrijd gespeeld….en ons terug geknokt om iig een punt mee te nemen naar Pijnacker. Wat volgens de coaches jammer is want alle punten hadden we mee moeten nemen. Een mooi leerproces vandaag en dat nemen we weer mee!