O.Moussaoui

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijdbal van de sponsor kreeg een mooi plekje langs de lijn.

Beide ploegen deden de eerste 30 minuten niet voor elkaar onder. Er waren wat kansjes voor Rowdi Nobbe en Hozan Hussaini maar deze gingen naast of konden worden geblokt door de verdediging van Alphia.

De pupil v.d. week, Saayman Sobnat, tussen zijn helden: Franco van Rheenen en Nick Jense.

Ook aan de andere kant kreeg Vincent Hoogervorst een kans maar schoot hoog over. In de 30e minuut was het evenwel raak. Een weggeslagen corner kwam voor de voeten van Bryan de Bruin die simpel de 0-1 kon binnen tikken.

DSVP strekte de rug en het kon niet uitblijven in de 40e minuut kopte Hozan Hussaini bij de eerste paal een voorzet van Michel van der Elst binnen 1-1. En nog was de koek niet op.

In de blessure tijd van de éérste helft maakte Michel van der Elst, door zich knap vrij te spelen uit een schitterende voorzet van Rowdi Nobbe, de 2-1.  Kort daarop floot scheidsrechter Moussaoui, die een rustige middag had, voor de rust.

Hozan (man van de wedstrijd) aan de bal.

De tweede helft ging DSVP net als in de eerste helft door met het tijdig vastzetten van de tegenstander. Alphia had het daar goed moeilijk mee. Het enige recept dat ze daar tegenover konden stellen was de lange bal en daar had de verdediging van DSVP met aan het hoofd Mathijs van Horssen (hij won elk kopduel) weinig moeite mee.

In de twintigste minuut werd Hozan Hussaini knap vrijgespeeld via een splijtende pass van Franco van Rheenen maar alleen voor keeper Robert Plug hobbelde zijn schot net naast de paal. Dit was uitstel van executie want 10 minuten later kapte Michel van der Elst zich mooi vrij en paste de bal op Hozan Hussaini en dit keer faalde deze niet 3-1.

Remco Pruysers is er langs.                                                                                                     De bal blijft nog nét binnen de lijnen.

Alphia liet dit niet op zich zitten en ging door te wisselen alles op de aanval zetten en dit resulteerde dan door een onoplettendheid in de DSVP verdediging in de 3-2 van Vincent Hoogervorst. Er volgden nog maar en paar minuten voor de scheidsrechter na 95 minuten voor het einde blies. Door deze overwinning op Alphia verstevigd DSVP de positie in de middenmoot.

Michel van der Elst heeft gescoord

Volgende week speelt DSVP in Benthuizen tegen BSC’68 dat van VVSB met 4-2 verloor.

Scheidsrechter Omar Moussaouil maant tot kalmte.                                                  De pupil van de week werd na afloop door voorzitter Peter de Jong verwend met mooie                                                                                                                                                                       cadeaus.Hozan (man van de wedstrijd) ziet goedkeurend toe

DSVP speelde in de volgende opstelling: Orlando van Diepen, Rick Groen, Mathijs van Horssen, Rutger Zeelenberg, Bas van der Meide, Gerben van Rossum, Rowdi Nobbe, Hozan Hussaini (Joey van Wijk), Remco Pruysers, Michel van der Elst en Franco van Rheenen.

Verslag: Henk Brink
Foto’s: Jan Wenteler