Accommodatie

Onbekend

DWO en DSVP houden elkaar in evenwicht.

Wethouder mevr. ter Laak was er i.v.m. het dragen van de regenboogband van het COC.   Beide teams met de wethouder

DSVP begon voortvarend aan de wedstrijd in de 2e minuut werd Rowdi Nobbe aangespeeld maar zijn dreigende schot werd net op tijd door de achterhoede van DWO geblokkeerd. Uit de corner die daardoor ontstond kwam geen gevaar. Ook DWO liet zich zien, zo kwam Riley Jersylee vrij voor Orlando van Diepen maar met een goede redding voorkwam deze een doelpunt.

Verder kabbelde de wedstrijd een beetje heen en weer. Door de vele verkeerde passes en keuzes leidde dit tot weinig kansen. Beide ploegen kregen er elk nog één uitgelezen kans. DSVP kreeg de éérste maar Michel van der Elst schoot net naast en Dylan de Haan schoot, namens DWO, over.

Michel van der Elst levert met links een voorzet af.

De voorsprong voor DSVP kwam geheel onverwacht. Een uittrap van Orlando van Diepen kwam bij Hozan Hussaini terecht die zich knap vrij speelde en paste naar Rowdi Nobbe die over keeper Jeroen Slaman lobde en zo de 0-1 maakte. Lang kon DSVP niet genieten van deze voorsprong.
Een afgeslagen aanval van DWO kwam bij laatste man Matthijs van Horsen terecht, door zijn besluiteloosheid en het goed druk zetten van Riley Jersylee verspeelde hij de bal en bij het wegwerken caramboleerde de bal in het DSVP doel.
1-1.
Er werd niet meer afgetrapt omdat de uitstekend leidende scheidsrechter Mats Blaak (man van de wedstrijd) direct voor de rust floot.

Hozan Husaini vindt doelman Jeroen Stalman op zijn weg.

De tweede helft was eigenlijk niet om aan te zien. Mede door de persoonlijke fouten en doordat beide zijden teveel met de gedacchte speelde om “geen doelpunt tegen krijgen”. Hierdoor werd er meer verdedigend gespeeld dan ze normaliter doen. Een opmerking van een toeschouwer: “Het lijkt wel 4e klas voetbal” zei alles.

Ingreep van DSVP-keeper Orlando van Diepen                                                                       Remco Pruijsers tracht Generick Luydens (DWO) uit te spelen

Michel vd Elst wordt van de bal gehouden

Beide ploegen hadden nog enkele spelden prikjes maar deze gingen hoog over of ver naast. De 1-1 die uiteindelijk op het scorebord stond na negentig minuten was terecht.
Volgende week weer een uitwedstrijd voor DSVP nu tegen Nieuwkoop. Tot dit weekend nog ongeslagen maar een onverwachte nederlaag leed tegen het puntloze Blauw Zwart. (Dit komt bekend voor).

Lekker in het zonnetje ….                                                                                               Koos de Vries (de grote man van DSVP’s sporthal) was er ook

DSVP speelde in de volgende opstelling: Orlando van Diepen, Rutger Zeelenberg (Rick Groen), Edo van Rheenen, Matthijs van Horssen, Gerben van Rossum, Remco Pruysers, Bas van der Meide (Lars Nomden), Hozan Hussaini (Nick Jense), Rowdi Nobbe, Michel van der Elst en Franco van Rheenen.

Verslag: Henk Brink
Foto's: Jan Wenteler