18 mei 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

DSVP krijgt te weinig

Zoals zo vaak dit seizoen was dit weer een wedstrijd waar meer in had gezeten. Tja, dan moet er gekeken worden naar de reden.
Welnu zoals vandaag, als je zelf elf kansen creëert en daarvan één keer scoort en de tegenstander maar vijf kansen krijgt en dan twee keer scoort dan ontbreekt het aan effectiviteit.

Rick in een duel

Ook zat het DSVP in de éérste helft niet mee, de kansen die het kreeg gingen wederom net over of naast. Be Fair kon daar echter weinig tegenover stellen. Maar als je zelf de kansen mist kun je er op wachten dat het doelpunt aan de andere kant valt, en zo gebeurde dit dan ook.
schot op doel
Schot op doel                                                                                     Net naast

Door dom balverlies op het middenveld kwam de bal bij Martijn Kok die op de achterlijn de bal voor het doel plaatste. Bij de doellijn stond Rayvano Azzouti die het laatste tikje gaf en de 1-0 maakte. Vlak voor rust kreeg Hozan Hussaini nog een laatste kans maar zijn lob ging via de lat over. Rust 1-0.

In de tweede helft was het Edo van Rheenen die zijn schot via de paal in de handen van keeper Rick van Hattum zag belanden. Toen was het weer tijd voor trainer Dennis van den Steen om zijn traditionele wissels toe te passen.

De extra drinkpauze                                                                          Rick in een luchtduel

Rutger Zeelenberg werd door Ed Jones vervangen en dit zelfde lot overkwam Rowdi Nobbe voor Remco Pruysers. Kort daarna kwam Be Fair op 2-0. Een slappe inzet die door keeper Tom Bénard niet goed werd verwerkt en de bal voor de voeten van aanvoerder Martijn Kok belande die geen moeite had te scoren.

Hozan ziet een kans

Binnen de minuut was het DSVP dat de aansluitingstreffer scoorde. 2-1. Een voorzet over rechts door Rick Groen werd door invaller Remco Pruysers, die mooi wegdraaide, de 2-1 maakte.
DSVP speelde de laatste vijf minuten vol op de aanval om toch nog de gelijkmaker te forceren maar ondanks de vijf minuten extra die scheidrechter Rene Geerlings, (die deze wedstrijd goed aanvoelde ) toekende, bleef Be Fair aan de goede kant van de score.

Remco maakt de 2-1                                                                         Franco wordt onderuit gehaald

Eduard tracht een doelkans af te dwingen

Dubbele dekking                                                                               Franco was te gretig volgens de scheids

Zaterdag (voor de derede helft) speelt DSVP de laatste wedstrijd thuis tegen DWO. Dit is weer een ploeg die de punten nodig heeft. De uitwedstrijd eindigde destijds in 1-1.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Tom Bénard, Rick Groen, Edo van Rheenen, Matthijs van Horssen, Rutger Zeelenberg (Eduard Jones), Gerben van Rossum, Rowdi Nobbe (Remco Pruysers), Hozan Hussaini, Nick Jense (Sander Alblas), Michel van der Elst en Franco van Rheenen.

Verslag: Henk Brink