22 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

DSVP verliest met grote cijfers  van promovendus

Vol goede moed togen de supporters van DSVP naar Noordwijkerhout. Er waren immers leuke resultaten in de beker gehaald, zodat DSVP na vele jaren weer eens de volgende ronde bereikte.

Men kwam evenwel bedrogen uit. In het begin leek het er niet op dat DSVP zo’n grote nederlaag zou leiden.
De eerste kansen waren evenwel voor de thuisploeg. Zo schoot Stefan Immerzeel vrij voor keeper Orlando van Diepen hoog over en voorkwam diezelfde van Diepen, dat Rick Koeckhoven bij de eerste paal de bal kon binnenkoppen.

Kansje voor Remco Pruysers

Ook DSVP kreeg kansen. Een voorzet van Remco Pruysers  kwam bij Michel  van der Elst die net naast schoot, ook ging een kans voor Nick Jense bij de tweede paal net over. Een vrije trap van Rutger Zeelenberg schampte het hoofd van één van de verdedigers en ging net over.
Een schot van Remco Pruysers waar keeper Peter Berg het moeilijk mee had werd door een verdediger ter nauwe nood tot corner verwerkt.

In de 40e minuut was het wel raak. Bij de tweede paal kon spits Stefan Immerzeel vrij inschieten 1-0 voor VVSB. Kort daarna werd een perfecte voorzet van Rick Groen door Remco Pruysers net naast gekopt 1-0 werd de ruststand.

Ricardo vd Knaap (VVSB) is deze situatie meester                                                           Blessurebehandeling voor doelman Stijger van VVSB.

De tweede helft verloor DSVP de aansluiting want bijna elke standaard situatie, voor het doel, was raak.

De 2-0 was ook nog één van de twee eigen doelpunten. Uit een vrije trap  kreeg Edo van Rheenen de bal tegen zijn heup en deze rolde zo over de doellijn. De derde werd binnengekopt door Rick Koeckhoven en de vierde kwam (als tweede eigen doelpunt) via de borst van de ingevallen Lars Nomden in het doel.

Rick Groen tijdens een duel, Bas vd Meide houdt een oogje in het zeil

Daar tussendoor had bij één van de spaarzame aanvallen van DSVP Michel van der Elst de onderkant van de lat geraakt.
Met nog 10 minuten spelen maakte Ramon Hoek de 5-0.
Vijf minuten voor tijd kreeg DSVP nog een strafschop, wegens het onderuit halen van Remco Pruysers.

Tot overmaat van ramp schoot Hozan Hussaini deze op de lat. In de blessure tijd (redde dezelfde speler met een sublieme passeer actie) de spreekwoordelijke eer. 5-1.

Al met al voor DSVP een teleurstellende middag. Laten we niet wanhopen de competitie duurt nog lang (25 wedstrijden) en het kan alleen maar beter worden. Dus jongens kop op. Volgende week speelt DSVP thuis tegen Zwammerdam dat van Blauw Zwart met 2-1 won.

Hozan Hussaini ziet zijn strafschop stranden. Ook dat nog.....

DSVP speelde in de volgende opstelling: Orlando van Diepen, Rick Groen (Hozan Hussaini), Edo van Rheenen, Rutger Zeelenberg (Matthijs van Horssen), Gerben van Rossum (Lars Nomden), Franco van  Rheenen, Nick Jense, Bas van der Meide, Remco Pruysers, Rowdi Nobbe en Michel van der Elst.

Verslag: Henk Brink
Foto's: Jan Wenteler