3e klasse A

6 oktober 2018 14:30

Beide teams startte, op deze prachtige dag, zonder spectaculaire acties.

De balsponsor                                                                                                                        Een verdediger van Be Fair is Nick Jense te snel af.

Het was DSVP, dat na 15 minuten het dichtst bij een doelpunt was. Een strakke pass van Rutger Zeelenberg op spits Remco Pruysers en doordat Remco de bal heel goed onder controle bracht kwam hij hierdoor ook nog eens vrij voor de Be Fair keeper Rick van Hattum maar Remco schoot net naast.
Ook Be Fair kreeg via Stefan Rijsdam een kans maar keeper Orlando van Diepen redde knap.

Van beide kanten was er veel inzet

Tijdige ingrep van Lars Nomden.

In de 30e minuut was het wederom Remco Pruysers na een goede combinatie met Nick Jense de bal net niet ver genoeg richting de hoek schoot zodat de Be Fair keeper de bal net kon redden. Nadat respectievelijk Tom de Vos en Stefan Rijsdam net over en in de handen van de DSVP keeper schoot was het de uitstekende fluitende scheidsrechter Martin de Witte die voor de rust floot. 0-0
Doordat het middenveld het lastig had kwam de achterhoede onder druk te staan. Gelukkig leidde dit niet tot doelpunten.

Scheidsrechter de Witte noteert.                                                                                         Vrije trap voor DSVP, maar liefst 8 verdedigers van Be Fair zijn paraat.

Naarmate de tweede helft vorderde kwam Be Fair meer aan het voetballen, daar profiteerde Tom de Vos van. Hij benutte regelmatig de ruimte die het middenveld van DSVP hem gaf.
Een paar keer kwam Be Fair gevaarlijk door maar mede door het uitstekend verdedigen van Gerben van Rossum (man van de wedstrijd) hield DSVP stand.
Ook keeper Orlando verrichtte een paar goede reddingen.

Rutger Zeelenberg zoekt een opening

Zo braken de laatste minuten aan en beide ploegen gingen nog volop voor de winst, DSVP nam hierin wel het initiatief. Zo kwam een voorzet van Edo van Rheenen op het hoofd van invaller Hozan Hussaini terecht maar deze kopte net naast. Diezelfde speler kreeg de bal uit een corner van Rutger Zeelenberg en zijn ziedende uithaal werd maar net door keeper van Hattum uit het doel getikt.
Na 92 minuten eindigde deze leuke en spannende wedstrijd met de stand waar het mee begon. 0-0.

Adam Tutti (JO13-3) was de junior van de week.

Volgende week speelt DSVP tegen DWO in Zoetermeer, dat zal zeker een spannende wedstrijd worden omdat DWO dicht bij DSVP in de competitie staat met slecht één punt minder.

DSVP speelde in de volgende opstelling: Orlando van Diepen, Edo van Rheenen, Rutger Zeelenberg, Matthijs van Horssen, Gerben van Rossum, Bas van der Meide, Franco van Rheenen, Nick Jense (Lars Nomden) Rowdi Nobbe, Remco Pruysers en Michel van der Elst (Hozan Hussaini).

Verslag: Henk Brink
Foto's: Jan Wenteler